238

пуйката

преди 1 година

Като го изработят ще има.

237

!

преди 1 година

Искат увеличение в частния сектор и стачкуват пред НС? Това е шега нали!

236

Еми

преди 1 година

6 месеца упраление на Подмяната до това води... Сори, вие протестърите си ги избрахте, сега нямате право на глас. Просто чакате от ГЕРБ да стабилизират нещата

235

Искат ли?

преди 1 година

Искат си соца - хем да не бачкат, хем да взимат заплати. Опорките на Нинова бяха повторени от синдикатите при президента. Какво говори това?

234

Анонимен

преди 1 година

Платени от Крумъл.

233

Анонимен

преди 1 година

Ако стоят по-малко във фейсбука, ще заработват повече.

232

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Какъв ЕС бе? Тия са до един от БСП-то. Твои хора.

231

Ху кеърс

преди 1 година

Ето послушаха ви и си вдигнаха депутатските заплати.4 пъти в годината си ги вдигат. Айде сега сладури седете си вкъщи и приятна зима.

230

Анонимен

преди 1 година

Радко е работяга,той сам си"вади"париците които му дава чорбаджията като подаяние,може и да е малко куфичък ама е момче за всичко,немой да го хулите:):)

229

Анонимен

преди 1 година

Купуват самолети после защо няма пари за хората...ами няма и да има!Отгоре на всичкото плащат на коментатори да ни пишат как не трябвало да се вдига заплатата.Един вид да умираме тука....Бре що те не вземат да се гътнат да ни оттърват от мъките?!

228

Анонимен

преди 1 година

В частния сектор я вдигат само ако вдигнат минималната.Не се правете на луди! Вдигнете на хората заплатите,защото с камъни ще ви почнат накрая!Цените са такива заради по-високата цена на газа и санкциите.По всички държави е така и не е спекула!Даже и по-зле ще стане.

227

До Радослав

преди 1 година

Шемеет безподобен си Радкооо,освен че си шеемет,определено си и неграмотен шеемет!

226

Радослав

преди 1 година

До 243: колкото до сметките драги синдикален ***: частния плаща осигуровки, 10% приход да не говорим и за парите които работодателите плащат за всеки работник, но реално изработени от работника. Държавният плаща само 10% за доходи. Та драги ми кашест синдикален неук държавен хъхреко, кое не ти е ясно? Пак казвам, тези лафове на синдикалните събрания като развявате транспаранти на БКП и бай ви Тошко!

225

Радослав

преди 1 година

До 243: остави тази стъкмистика мило анонимно държавно служители. По официална статистика е едно, реално е съвсем друго! Защото чистота, вик, свободни зони, пътестроители, транспорт, съдии и куп други се водят частния сектор по документи, но са държавни служители. Само МВР е 30+ хиляди. Така, че тези лафове на сборищата на синдикатите! 90 хиляди само в София така може, но реално са половин или почти 1 милион! Защото много удобно пропускате да включите АД-тата на държавата в стъкмистиката!

224

До Радослав

преди 1 година

Радко в главата ти е пълна каша,ама въпреки това не спираш да философстваш!Във България със статут на държавни чиновници или такива на които държавата поема осигуровките са около 87 хиляди лица,от тях не повече от 500 работят за минимално заплащане или ще рече че не това са основно хората които ще се възползват от вдигането на МРЗ,сметките ти за увеличението на доходите и данъците върху тях ги оставям без коментар,те са просто дело на един неграмотен лаик!

223

Радослав

преди 1 година

До 227: в частният сектор почти няма хора н минимална заплата! Може да се осигуряват на толкова и да крият доходи защото държавата те кара да го правиш, но никой не работи на минимална. Виж в държавният сектор е друга бира. Но вдигането на минималната вдига най вече данъците. Ако сега ти вдигна с 50 лева минималната 35 са данъци, до теб ще стигнат 15! За държавният служител е друго, за него 50 лева увеличение са 10 за държавата, 40 за него. Така, че МРЗ вълнува само тях!

222

Анонимен

преди 1 година

А протестиращите дават ли адекватен труд, или са банални бг мъpлячи и дървени философи, но катастрофално мързеливи?

221

Христо Христов

преди 1 година

Само преди месец тия гласуваха не за България, а за ЕС и НАТО! Да ходят там да искат повишение!

220

Анонимен

преди 1 година

Инфлация има ,но спекула два пъти повече

219

Анонимен

преди 1 година

И моя бивш работодател беше в криза и вдигна заплатите с 0.7%, разбира се 3 месеца по-късно си взе офис за 50 млн. евро в София който е напълно излишен между другото защото е ясно всеки иска да работи от вкъщи.