16

Тони

преди 1 година

Безгрижие........хахаха........за да не се почувства притиснат принцът, че търсиш нещо сериозно......... И хем да не го притесняваш с твоята любов, хем да го омайваш с другите си качества, пък той през това време да си мисли дали те иска или не, докато се забавлява с теб под юргана...... И така от клон на клон безгрижно си поскачаш и накрая кварталния ***.......

15

анонимен

преди 1 година

Това, което търси мъжът, го няма или поне рядко - хубавица, кротка, работна, послушна, да се издържа сама и да внася пари, но да върши всичко в къщи, да мълчи през повечето време, ако си отвори устата, само да го хвали, да не каже и гък ако го хване с някоя, но тя да не мърда от къщи освен точно до работа и обратно и т.н. Тогава не се чудете, защо ли жените търсели богаташи - ами поне да живеят охолен живот, тъй като обикновено животът си е достатъчно гаден.

14

:))

преди 1 година

До До 11 - Има байно, има. Срещат се дългокраки, стройни женички. Гледай по-внимателно около себе си и ще ги забележиш, макар и да не преобладават сред останалите жени.

13

Анонимен

преди 1 година

Хах , според мен гледат да работи , че са с мизерна заплата , да не я издържат . Да е хубава и да прави сама всичко вкъщи , докато мъжа разцъфва някоя игра .

12

До 11

преди 1 година

Няма жени с дълги крака! Не случайно жените носят обувки с токчета. Всички жени имат къси крака спрямо дължината на торса. Това е защото женското тяло е пригодено да носи бебе. А мъжкото не е. Статистически мъжете имат по дълги крака от жените. И като абсолютна дължина и като съотношение към торса. Затова мъжете бягат по бързо. За един и същ ръст мъжките крачки за значително по големи.

11

Анонимен

преди 1 година

До 1, дори не е нужно да е послушна и да харчи малко. Сисите и гъса са на първо място, не е лошо и краката да са дълги.

10

Анонимен

преди 1 година

За какво ми е БГ жена, когато Бог ми е дал лява ръка ? Удоволствието ми е безплатно !

9

Анонимен

преди 1 година

Бг мъжете търсим жена която да се грижи за нас и която ще ни дари с деца за да продължим рода.

8

Мише,улучлаСи 9 и 10

преди 1 година

Последните две от изброените качества би ги оценил само стабилният мъж. Той няма комплекси и не се страхува нито се чувства унизен, ако жената до него може да се справя сама и не разчита на него за издръжката си. Защото такава жена успешно ще отгледа децата му, ако с него се случи нещо лошо. Такъв мъж знае, че и той самият би трябвало да има подкрепата на жената до него, защото съпрузите са на първо място съюзници и приятели, а чак след това любовници, спонсори и помощен домакински пресонал.

7

анонимен

преди 1 година

Търсят винаги едно и също - да стои в къщи и да готви поне по две - три ястия, да си затваря устата, да не харчи пари и ако мъжът кръшка, да се прави, че нищо не се е случило. Но това доста рядко се случва......

6

пришълеца

преди 1 година

Лявата ръка:)))

5

Безгрижие ли?

преди 1 година

Ще си каже "Тази е лесна". Ако пък демонстрираш, че не те е грижа какво върши той и че ще може да се чувства свободен докато е във връзка или брак с теб, ще реши, че се стремиш към така наречения отворен брак - всеки от съпрузите да е свободен да има колкото ще паралелни връзки. Рискуваш или да се подплаши и да избяга от теб, или да налетиш на прой.доха, който ще се ожени за теб само защото мaйка му иска внуци и настоява той да си намери някоя, която ще го обгрижва, когато маминка остарее съвсем

4

Какво харесват?

преди 1 година

Хубави крака и тяло, симпатично личице - това търсят и харесват всички, а останалите изисквания са строго индивидуални при всеки един мъж.

3

Анонимен

преди 1 година

Чувственост? Шшшшт, дане чуе бъдещата свеки. Ще те нарече к. и всички останали синоними и епитети,които са свързани с тази дума.

2

Анонимен

преди 1 година

Увереността и интилигентността нажената плашат една част от мъжете. Казват си, тая се мисли за нещо повече от мен. Спонтанност - бъдещата свекърва веднага ще даде дефиниция - сине, тая не е с всичкия си акъл. Липса на материализъм - ако той изобщо липсва, мъжът ще те помисли за глу.паво наивна и може да се опита да се възползва от теб и после да се измъкне, все едно, че си салфетка за еднократна употреба. М.айка му пък ще си помисли, че няма да си спестовна и практична домакиня.

1

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия свободни съчинения?!? Гледаме да има сиси, да има г*3, да пуща навсякъде, да е послушна и да не харчи много. Всичко останало са дребни детайли!