22

Анонимен

преди 1 година

Толкова празни приказки и нищо конкретно! Така и не разбрах как да се храня здравословно, но евтино. Аз имам бюджет за храна от 200 лв. месечно. Даже хляб не купувам на редовна цена, а само на промоция. Евтината храна са картофи, ориз и български макаронени изделия. А доскоро и яйцата.

21

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 20 - Освен сам да си ловиш и да си гледаш кокошки, друг евтин вариант нема.

20

анонимен

преди 1 година

И така нека да видим препоръчаните от вас продукти за евтино хранене. Яйцата са вече около 40ст бройка; месото май свинското все още е на поносими цени, но пък то не е от най-здравословните; рибата и ядките никога не са били евтини, камо ли сега; плодовете и зеленчуците бавно,но сигурно се превръщат в луксозна стока. И къде го видяхте това евтино хранене с тези продукти?! За някой пенсионер с минимална пенсия сега дори само хлебец със солчица и водица не е евтино удоволствие.

19

Taню

преди 1 година

Как да се храните здравословно, но евтиноНе подминавайте замразените храниЗагубиха ме още у заглавието!!!

18

Дедо Цецо

преди 1 година

Тъкмо научих магарето да не яде,и то Умре.

17

как оцелявате

преди 1 година

На никой не му пука за народа,той гладува за да хрантути депутати,политици,предизборни кампании,избори,тежък многолюден бюрократичен апарат,вноски за ЕС,милиарди за хартиени самолетчета,стотици милиони за експериментални течности,които изхвърлиха или дариха,хотели за украински бежанци по морето и Банско и т.н.Поне ДДС-то да го намалят, 20% е чудовищно.На топлофикац.цяло лято давах по двеста лева на месец за парно!!!!

16

кико

преди 1 година

яжте глухарчета , пасете тревица , хем ше сте здрави хем няма да имате разходи . почвайте да ги замразявате за зимата .

15

до вегана

преди 1 година

тоя с мандарините и зелето,явно живеете сам.За да се изхрани едно четиричленно семейство само растителна храна му трябват минимум 60лв.за да му засити.Хората едвам смогват да сложат основно, а разнообразни плодове и салати всеки ден,поне за децата са лукс поне за 80% от българския народ.Така,че айде по-полека със съветите,щото не ходите в едни обувки с гладния народ,който незнам как оцелява при тези цени,по-високи от Запада.А скоро и с либерализацията натока съвсем ще ни довършат.

14

ишщкс

преди 1 година

Една едра собственичка на хотели на Слънчака заяви преди време,че бедният българин харчи по морето минимум два пъти повече от западняците.Така и за храните се подлъгва и не наказва спекулантите там,където може.Например не може нещо произведено преди войната,да го продаваш двойно с това оправдание като доматено пюре-от 2 на 4лв за оцветена вода с нишесте.Правете си сметката,купувайте на промоции най-основното и там,където съвсем изнагляват като 8лв.кетчуп,просто го пропускайте и ще клекнат търгаш

13

Анонимен

преди 1 година

Как да се храните здравословно, но евтино - няма как да стане, освен ако не си сменим местата... Плужеците от парламента и всекакви НПОта, Америки за Аборигените и прочие да минат на средна българска пенсия а останалите да минат на техните заплати

12

Lina

преди 1 година

Като се храните в Парламента.

11

Анонимен

преди 1 година

Ям портокали, мандарини, банани, прясно зеле и т.н. плодове и зеленчуци. И изобщо не ме интересува цената на сиренето, защото няма хранителна стойност /мъртва маса, която прави тялото тежко и уморено/. Кой, каквото яде, в това се превръща. Месото идва от животински трyпове. Който яде месо, яде cмърт. Китайска поговорка гласи cмъртта е на дъното на чинията ти. Т.е. колкото повече ядеш, толкова по-бързо стигаш до нея.

10

Асан

преди 1 година

Салам народен и самун ляб :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Аха ядките... 45 лева килото....Нещо за евтино ли ставаше дума?

8

ьяаожгт

преди 1 година

Докато има такава ббясна и неоправдана СПЕКУЛА,няма как да стане плюс 20%те процента ддс,което в западните цивилизовани страни е 9%-Германия например.А и българинът го помръзва да си готви и купува готови неща.Не може шкембе и уши да струват по 30 лв.килото и бедният българин да ги купува,или гнусните салами пълни с какви ли не гадости,на безобразни цени."сирене",което не е и сирене- 15 лева на промоция,ми бойкотирате,правите си манджи-безброй варианти и да видим дали няма да клекнат.

7

ЬЯАОЖГ

преди 1 година

Готвя всеки ден,следим промоциите,заможни сме и пак като видя "сирене" на "промоция"-15лв.получавам уртикария.Всеки ден готвя,зеленчуците кисна в студена вода заради нитратите,месото също плюс хвърлям първата вода,който има излишни пари за уж"био"да ги дава.Обаче гледам народа яко купува готови манджи от топлите точки,вкл.и възр.хора,хем го мързи народът,хем не го е гнус.Инямам логично обяснение кой продължава да дава пари за шкембе,което е по-скъпо от филе Елена.В смисъл хем няматпари,хем-ЛАРЖ

6

Анонимен

преди 1 година

Боб, картофи, лека докато се облещя!

5

Анонимен

преди 1 година

Те пък щото яйцата, рибата и зеленчуците са много евтини. С под 10 - 15 лв. сметка от магазина няма да излезете, дори и най-евтиното да си купете.

4

Анонимен

преди 1 година

В България няма как да се храниш здравословно и да е евтино . Това е нон сенс

3

анонимен

преди 1 година

Да точно последният абзац, -Ако си взема изброените продукти, ще изкарам точно 1 седмица, а останалите 3. Ми то не само за храна трябват пари