173

В рашката

преди 1 година

Имат лаф потьомкинские деревни. От къде идва? - фаворитът на Екатерина II, княз Потьомкин откраднал товари с пари, които императрицата му дала за развиване на новозавоюваните територии - точно тези, които памуклийките онзи ден отстъпиха. Когато нейно величество решила да инспектира построеното, алчният й любовник на две на три построил села, като театрален декор. Та и с аналоговнетните оръжия на рефейката е същото. Генетично им е някак си - Ай дуци и пияници прахосници.

172

1

преди 1 година

Ще ги удари електромагнитен тъпизъм и алкохолизъм.

171

Иванов

преди 1 година

Нещо ми се вижда, че Русия притичва под носа на НАТО. Дали това не е разузнаване без бой ? Дали не е играта кой пръв ще трепне? Само бъдещето ще покаже.

170

Анонимен

преди 1 година

Не знам що за човек трябва да си, за да намираш оправдания за убийци на невинни хора.

169

Анонимен

преди 1 година

Макети Макети и пълни измишльотини Какво стана с лазера??? Показаха го и това беше

168

Анонимен

преди 1 година

По един електромагнитен импулс им трябва в главите на Руснаците да се съживи мисловната им дейност Толкова са *** че не знам имат ли мозъци в главите

167

Хан Крум

преди 1 година

То това им оръжие е като оръжието на възмездието - ядреното торпедо Посейдон. Вчера се опитаха да му направят тест и то взе че не тръгна по технически причини. Поредната Вундервафла на Мордор се провали със гръм и трясък.

166

Хан Крум

преди 1 година

До БългаринХапчетата, хапчетата си забравил да си вземеш - русофилистичен русороб.

165

Измислици

преди 1 година

Стига с измишльотините. Тая *** от кокошкари, крадящи перални, има подобни модерни оръжия само в главите на пияните генерали и на затворените в Кремъл ***. Ако имаха такива оръжия до сега да ги бяха използвали, а не да ловят пияндурници от изтрезвителите за да ги пращат на отечествена война.

164

Хитър Петър

преди 1 година

до анонимен Щом запонаха русофилите да цитирарт библията значи освен да хвърлят боб и да гледат на кафе друго не е останало! Злото е кремъл това не Йоан Златоуст и Ефрем Сирин ще го видят ами всичките светци и светии и богове да дори и ангели! Безполезно е да намесвате христянството в полза на сатаната(кремъл)!!!

163

kreposten

преди 1 година

Те лазери ли не пращаха на фронат невидими стелтове секретни по секретни армати с тоалетни всякави видове мега специялни части от полухора С300/С400 какво ли не и накрая нищо .......Армия съставена от доказано с присъди педофили некрофили пандизчии всякави и откровенни пияндета наркопласиори и всякаква *** е това е руската армия точно това което казват и в филма "второто освобождение" които не го е гледа да го гледа

162

ПЕТКО

преди 1 година

Разбира се че може !И после американския флот подава оставка и сменят памперсите :):) Само че така повече и харесва да става за смях пред целия свят че започна безпричинна воина срещу съседна 40 пъти по малка страна и я загуби!В нея лъсна истината че руското оръжие е безпощадно към самите руснаци и безаналогово по некадърност!Победи ги армия което имаше 15 камиопна Хаймарс от америка и някоя друга гаубица от германия :):) Без авиация и без флот само със сърдити бабички доброволци :) .

161

Pesho

преди 1 година

до 189: Например да се насесере!

160

хаха

преди 1 година

До Анонимен"Русия може всичко. Ако се наложи."Ама ти на тоя резил ако не му викаш че се налага на какво друго не знам !Само да ти напомня че Херсон е руски град столица на руската херсонска област :) Ако за теб превземането на цяла руска област заедно със столицата и то без бой не е наложително значи си обикновен и/д/й/о/т .

159

Чичо

преди 1 година

Какви ел магнитни импулси бе, то мозъчни импулси няма в путинската тиква, иначе нямаше да си прецака държавата така. Освен ако не е агент на США, знаеш ли?.

158

Анонимен

преди 1 година

Напушва ни смях.

157

Анонимен

преди 1 година

Русия може всичко. Ако се наложи.

156

Руски електрон(ч)ик

преди 1 година

Таз година полупроводници , а догодина ЦЕЛИ! Петилетката предсрочна...

155

Анонимен

преди 1 година

Ха ха хааа....*** освен да си чеша комплексите нищо друго не може.А иначе сигурно има красиво клипче на нямащият аналог импулс.

154

Анонимен

преди 1 година

До 183 - От "камбния век" (за нощо не стсвал, 183-ке), не е ло въпросната книга? И как изобшо, може да говприш за нея и за комютри в един поста? Хахахахахахах. Пещерняк си!