37

бедният

преди 1 година

Този е бил само милионер, а Боцко Герберски е милиардер !

36

Анонимен

преди 1 година

Приятелите знаят по-добре от родителите ли?

35

Анонимен

преди 1 година

Бедна ви е фантазията колко такива има на 4ти км, дето знаят НЕЩАТА и откриват нови всеки ден. Само, че не са в къщи за по 6 мил., а в мизерна стаичка с усмирителна риза.

34

Мара

преди 1 година

Ами криптото до това води - много свободно време. Путин и той от параноя нападна Украйна. Мислеше че Украйна е наела извънземни да го стрелят от космоса с лазерен лъч.

33

Анонимен

преди 1 година

аз залагам на Путьин че е пратил специалния отряд за разчистване

32

Teo

преди 1 година

Очевидно, че е дал на късо. Жалко, младо момче, но когато натрупаш така пари, по-добре дай голяма част за благотворителност и продължи. Лоша прокоба!

31

Анонимен

преди 1 година

До Собственото име - толкова е споменавано, почти колкото ругатня, при това все във връзка с езици, граматика, правопис и подобни сложнотии, вероятно системата вече я засича като ругатня...

30

Анонимен

преди 1 година

Статията, така е преведена, че направо е странно и то от голяма медия, като тази. Добре е екипа да я пооправи граматически и като словоред. Успех

29

Да почива в мир

преди 1 година

Дошло му е времето и е напуснал този свят. Според мен никой не го е заплашвал и убил. Не изглежда страшен или опасен за някого.

28

Анонимен

преди 1 година

Отвратително редактиран текст. Без всякакво осмисляне.

27

чича Гугле

преди 1 година

До До чича Гугле - Нелке, научи малко английския, само ще ти е полза, като "лаптоп подложен от приятелката"... горещо препоръчвам да не се ограничаваш и само до "текст с разбиране", защото "параноята" е болестно състояние на елементарен език, така че да разбереш - БОЛЕСТ, а състоянието за, за което говориш е чувство за страх и притеснение, което може да доведе до болестта "параноя"... има и едно състояние на имбецилност, ама това е много висока теопка за теб

26

Анонимен

преди 1 година

Параноидна шизофремия? Типичен пример. Не е толкова богат тоя за да ходят агенти на ЦРУ да го давят.От друга страна болните от параноидна шизофрения имат продължителни устойчиви халюцинации и самовнушения. Например че са в контакт с извънземни или че ги преследват агенти на тайни служби защото са направили откритие което засяга едва ли не цял свят.

25

До 24

преди 1 година

"Когато не можеш да четеш текст с разбиране , така идват глупавите въпроси." ------------ Когато не знаеш български, така идват глупавите отговори. Ако параноята е следствие от информацията, тя е информационна. Не е информирана.

24

Анонимен

преди 1 година

Могъл е да се удави още преди месец.

23

До чича Гугле

преди 1 година

Когато не можеш да четеш текст с разбиране , така идват глупавите въпроси....Какво значело "информирана параноя" ? Простото обяснение : Параноята на човека е в следствие на информацията , която е знаел /научил/. Ако разбереш ,че някой иска да те убие , няма ли да започнеш да се страхуваш , оглеждаш и да бъдеш подозрителен към всички и всичко...

22

бТВ нова онер

преди 1 година

Не може да бъде ! ЦРУ и Мосад не убиват хора , само Путин убива хора !

21

Собственото име

преди 1 година

на журналистката Христова, работила по публикацията, нецензурна дума ли е, та я триете и слагате звездички?

20

Сата НАТО

преди 1 година

И нашия Георги Стоев сподели, че Тик вата иска да го убие и след два дни Той го уби.

19

Анонимен

преди 1 година

Арменец ли е, руснак ли е по произход? Името е интересно.

18

Може ли Нели

преди 1 година

да поясни смисъла на следните фрази: "лаптоп, подложен от бившата ми приятелка"; "Той имаше цяла година да се удави произволно или да бъде ограбен"; "параноята му е частично информирана"; "Той щеше да открие неща. Той знаеше нещата. Николай много се отегчи от ежедневието. Преследваше разни неща, като постоянно се поставяше в странни позиции". Ако *** не може, главният редактор може ли? Ако и той не може, може ли всички в днеса да си намерят друго поприще, което да отговаря на капацитета им?