61

Анонимен

преди 1 година

Не бях на протеста! Неудобно ми е. Избрахте бандити да ни управляват, сега протестирайте.

60

Анонимен

преди 1 година

И защо само в София?! Ахаа..., защото в останалата част сме доволни от заплатите си. Защото, ако е истинска стачка, то тя ще е дори и в най-малкото село. И В СОФИЯ, И ВЪВ ВАРНА ,И В ПЛОВДИВ, РУСЕ И ...ДОЛНИ ДЪБНИК. И още утре ще има нови заплати, а не извинения с бюджета.

59

Митко Павлов

преди 1 година

Демократ съм (средно десен), но подкрепям някои леви политики, НО преди малко видях по ТВ Председателя на КНСБ Пламен Димитров при Президента на РБЪЛГАРИЯ Румен Радев, този се изказваше и говореше с Президента все едно е на Женския пазар!!! Много просташко държане....

58

Бай Боеб

преди 1 година

ХАХАХАХАХЩе вдигат заплатите с инфлацията ?!?!?!Тея имат 2 (ДВЕ) мозъчни клетки.Кучето ще си гони опашката и ще я стигне !Купувайте физическо ЗЛАТО, ако искате да си спасите парите от ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА, която идва.

57

Синдикати?!?

преди 1 година

Ти да видиш :)

56

До Пфу

преди 1 година

На твоето се вика Логика брат-та чак дрънка,ами дай тогава да го смъкнем наполовина(заплатите)та белким я укротим тая пущина и инфлация?

55

ПФУ

преди 1 година

И със 100% да вдигнат заплатите, просто утре ще се събудите и цените в магазините, ще са с 200% нагоре...

54

Анонимен

преди 1 година

Тея усещат безвластието и са мнооого активни. При ББ не смееха да гъкнат, дали от страх или от пълни гуши, въпреки,че ББ замръзи доходите години наред.

53

Анонимен

преди 1 година

До 52 То ако питаш частникът,той не навит да дава и достойни заплати и данък да плаща не е навит,същевременно е навит да иска постоянно помощ от държавата,да ама системата не е устроена така и точно там е нейната функция,да събира и да разпределя а не да има такива социални неравенства както е във феодална България!

52

До 50

преди 1 година

Викаш да налим данъците двойно? Ми те са много ниски бе, пък и масово се крият. Ако ги намалим, съвсем няма да има пари за нищо. То е хубаво да не плащаш данъци, ама после не трябва да чакаш нищо от държавата.

51

Анонимен

преди 1 година

Това не са синдикати а партии. Защо протестират срещу правителството а не срещу работодателите. В повечето частни фирми няма синдикати. Тея чакат само на аванта от държавата.

50

До 51

преди 1 година

Частникът не е навит да дава данък на държавата, който да отива за заплати на държавните служители, които са безполезни и без друго. Много ясно, че ще крие доходи.

49

До50

преди 1 година

Напротив,данъчният модел трябва да е като британският,за другото си прав,тия който са на държавна ясла трябва да има поне едно 50% съкращение а след това и повишаване на доходите им!

48

Анонимен

преди 1 година

Данъците трябва да се намалят двойно, трябва да се съкратят държавните служители, да се спре спекулата с цените. Не е достатъчно, но все е нещо.

47

До45

преди 1 година

Напротив хората правят най лесното,бият си камшика и със същите познания и умения си докарват петкратно доходите които получават тук,това особено важи за младите!Три милиона са аут от тая държава а ти продължавай с логореята"преквалификация,презентаци,можене,евро фондове"

46

Анонимен

преди 1 година

Отварям хладилника-празен е. Стомахът ми къркори, мисля си "тоя Путин докъде стигна". Слава Украйна!

45

Анонимен

преди 1 година

Да ходят пред чорапа да викат! Нали сме за президентска република

44

Анонимен

преди 1 година

Не ви харесва заплатата- преквалифицирате се. Не искате да сте на заплата?! Презентирайте хубава бизнес идея пред банката и финансирането е 101% гарантирано. Разгледайте фондовете от ЕС- стоят неусвоени. Просто толкова си можете, това е истината. Затова сте и бедни. С някои изключения, разбира се. Всяко правило си ги има.

43

Анонимен

преди 1 година

държавните хрантутници не се наядоха! Ние дето им изкарваме заплатите, сме едни робби на ниски заплати и никой не ни мисли нас! За тва емигираме! Аз за държавен хрантутник да емигрира не съм чул!

42

Анонимен

преди 1 година

Бонго-няма нашенски момче,топлата вода са я открили по белият свят,не сме ние който я откриваме,плосък данък има при дивият капитализъм с огромни социални неравенства,навсякъде където има социална държава и някаква нормалност тия които правят големите пачки се стрижат здраво!