9

Albi

преди 1 година

И родители и бизнесмени не стават, накрая ще утрепят детето. Важно е кифлите да си правят рд на децата по молове, с ръце наврени в ***, дори готови неща не може да сложат в чиния и да сервират. Научили са си децата от малки да дирят забавления, а нали трабва и да се снимат и отбележат. А ония бизнесмени алчни, да си наемат повече служители.

8

Анонимен

преди 1 година

Не се катерете така, както е на снимката, това е забранено и е крайно опасно! И не слагайте хора да обслужват такива стени, които нямат понятие от алпинизъм и катерене!

7

Анонимен

преди 1 година

До ИМПЕРИАЛИСТДори и професионалните алпинисти, използват осигуровка от въжета и колани,клинове и т.н., а тоя защо не е обезопасил децата? Длъжен е, да ги обезопаси с осигуровка!

6

До 4

преди 1 година

Да бе , къде е била майката орел с 20/20 зрението да види, че не е закопчано детето , батти изветрелия народ , взимат ви парите , пребиват ви децата и вместо да им търсите сметка , за майката питате , когато искаш да къртиш кинти от опасни спортове , трябва да поемеш и отговорност , батти спрелото племе просто , само ген. ББ за вас , напрао да става цар , батти изветрелите типове , потресен съм !

5

Анонимен

преди 1 година

Стените на оня Пенчев с ламборгинито, дето падна от самолетчето си и си натърти трътката.

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 1 година

Там на ден се катерят над сто деца, без някое да е паднало до инцидента . Е, сега едно момиченце от тях се е изхлузило от сбруята, която явно не е била поставена правилно... Къде е била майката за да види, че нещо не е в ред с обезопасяването? Родителската отговорност не престава след като платиш билета.

3

Анонимен

преди 1 година

Адвенчър Фасилити Консептс енд Мениджмънт тия са толкова *** че не знаят как да си преведат името. Приключение звучи много по-добре от това което са сложили. Едно име не могат да преведат та за мерки за безопасност ли да ще мислят. Направили нещо там да капят кинтите и друго не ги интересува.

2

ship

преди 1 година

Happens....

1

Анонимен

преди 1 година

Пак ше се покрие , закривай бе , ще ми пуска деца без никакъв кинтрол да се катерят по отвестна стена , затваряй и и обещетение за семейството на малкото.