22

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, както сте я подкарали най-накрая Възраждане ще остане единствената политическа партия, а пък Путин ще ви изкара от парламента и на фронта в Украйна !

21

Митьо Очите

преди 1 година

Асьо Очите премиер. Боко в бай ставри.

20

дрибъл

преди 1 година

Боко е в страх и паника от действията на господин Асен Василев.

19

:о)

преди 1 година

Гербаните квичът неистово от бате Аско.

18

Убивай га ва!

преди 1 година

Браво бате Аско! Асьо Очите премиер.

17

Ганди

преди 1 година

Абе Асенгей,ти и ония красивия майче в скоро време ще правите компания на чалгагероят,и ще коментирате от някое диванче политиката в България

16

Анонимен

преди 1 година

Народа народа, сме си ги избрали всичкитете тези в политиката защото те са същите като нас самите, да обяснавам ли какви сме?

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Кокорчо - Няма да изкара и 1 % - без машините на Мадуро, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

14

Анонимен

преди 1 година

Изборните бюлетини в САЩ е много вероятно да се броят до Нова година. Щот' са най-, най- хай-, хай= тех.

13

Лъжа

преди 1 година

Асенке, всички разбраха , че просто гласувате "напук"! Така сте преборили "консервативният " начин на бюджетиране, че вече са необходими нови 15 милиарда заем, за да се върже бюджета! И това го казват човекът, който ви набута в политиката...Радев, и твоята заместничка, която сега е финансов министър! Истината е , че си знаете че сте временно и гледате да опоскахте държавата на макс,пък кой ще връща заемите, това е последното за което ви дреме! Доказали сте , че нямате скрупули!

12

Анонимен

преди 1 година

Тия явно имат неизживяно детство,виждаш ли защото БСП искали да има и хартиен вот и това било причината за да не се коалират,ами прав ще излезе Трифоновче с такива нарциси не може да се прави ортаклама още по малко управление и съвместна политика!

11

Анонимен

преди 1 година

А г-н Василев попитан ли беше за мнението му за изборите в САЩ, "великата" хайтехническа държава? Където по улиците има огромни урни за пускане на бюлетини по пощата и никой не ги регистрира, където всяка пета машина отказа да функционира и т.н. демократични вариации . Отделно, че на практика няма възможност за утвърждаване на нова партия. Т.е. талива като него трябваше да бъдат обгрижени от някой старчок с дебело досие и дебел портфейл.

10

Що бе Кокор?

преди 1 година

Нали БКП(С) са "лява" партия и си пасвате с твоите леви евроатлантически наклонности!?! Несходство в характерите или сте зодиакално несъвместими?!?

9

истина е

преди 1 година

Най-умният финансов министър до сега е този. Всички други бяха пешки и ца рули

8

СТРАХ ГО Е..

преди 1 година

Защото без машините на Мадуро - ще имат 4. %..

7

анонимен

преди 1 година

Този харвардец в качеството си на финансов министър по некадърност може да се сравни само с Румен Гечев. И двамата в различно време успяха да ни докарат почти до фалит.

6

ПП-ТРУДНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

преди 1 година

САМО ЗА ПАРИ И ДАЛАВЕРИ МИСЛЯТ... ГОТОВИ СА ДА ЖЕРТВАТ ВСИЧКИ ЖИВИ БЪЛГАРИ...

5

Анонимен

преди 1 година

айде разпускайте НС , безсмислено е съществуването му . Агония

4

Анонимен

преди 1 година

Bъpнeтe c Kиpo нa gъpжaвaтa napитe oт gaлaвepaтa c ropивaтa!

3

Анонимен

преди 1 година

ИТН не са партньори,БСП не са партньори,статуквото ГЕРБ и ДПС не са партньори,Копейкин не е партньор,ами кой тогава бре Е,Ристе Мравояда с неговата грантаджийска партийка,с него ли мислите да управлявате България?