18

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов е обединяваща фигура за българи и "македонци" - първите го почитат заради българското му самосъзнание, а вторите заради географския му произход и борбите му за освобождение на роден край от сръбски гнет!

17

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов е бил ръководител на ВМРО и партията ВМРО-ДПМНЕ на Мицкоски се води горд наследник на същото ВМРО. Като как Михайлов да е спорна личност в РСМ, когато партия "наследница" на неговото ВМРО сега напира да управлява РСМ. Ако не са негови почитатели и наследници, то защо са се кръстили ВМРО!? Само за заблуда на македонците ли!? Верно, не могат да кръстят УДБA - ще е твърде явно!

16

Анонимен

преди 1 година

Мда, историята има българска и РСМ версия. Треба да са уважават различните мнения. То е същото като земята, може и да е плоска, но може и да е кръгла. Сички я мислят за кръгла, нооо в някой югославски ръкопис от дълбока древност пише че плоска. Това е. Неопровержимо доказателство! Така е с Гоце и с Никола Вапцаров. Това че се пишат за българи е само за заблуда на бугарския фашиски окупатор.

15

татар-сеирджия

преди 1 година

Разхожда се македонския президент Пендарата през Скопие, вижда играещи дечица и ги пита:- Какви сте по народност деца?Децата в един глас отговарят.- Българчета!Президента:- Е, как българчета като сте родени в Македония?Едно от децата:- Абе чичо, щото се правиш на утрепан. Ако лъв се роди в свинарника, *** ли е?!?!?

14

Ал.Македон

преди 1 година

Не го разбирам тоя спор между евреи и араби за Йерусалим?!?!Всеки знае, че е древно македонско селище.

13

ТашакУили

преди 1 година

На седмия ден от Сътворението Адам пита Господ:- Боже, кой лежи под ябълката?- А бе, някакъв северомакедонец, аз тук го заварих...

12

ха-ха-хи

преди 1 година

Еее макета.Гърците казват че сте гърци.Сърбите казват че сте сърби.Българите казват че сте българи.А албанците казват че не ги интересува какви сте защото накрая ще станете албанци.Честито на пИИИчелившите !!!!

11

татар-сеирджия

преди 1 година

Все пак има едно малко утешение за българските ''македонци'' - руските македонци т. нар. ''украинци'' са по-големи *** от тях!Затриха си народа и държавата!Тия северняците вървят по техните стъпки...Що е маке все е ЛайноГовноПачиДрисък !!!!

10

Анонимен

преди 1 година

До МакеСега ти липсва буквата Я, какво е това Бугариа :)))

9

Маке

преди 1 година

До Анонимен 10. Лично го користам поимот Блгариа, наместо Бугариа. Разбрав дека поинаку било навредливо за вас, па малку почит мегу соседи не е на одмет. Инаку нашата азбука е супер за нас. Помодерна е, читаи понова. Без навреда, ама вашата азбука е застарена и премногу руска за наш вкус.

8

Ойде коню у реката,

преди 1 година

.../пардон/ у ХАГА....Ще видят Еуропската уния през крив северомакедонски макарон !!!!

7

Анонимен

преди 1 година

До МакеКак наричате България, сигурно Бугария, щото сърбетата пропускат буквите Л и Ъ, нали требва да се разграничат от нас, щото ни мразят :)) Също какви са тези латинските букви дето ги използвате, смех голем сте :))

6

Анонимен

преди 1 година

еми да образува България дело за кул инст в Благоевград

5

Анонимен

преди 1 година

Културният Център в Битоля е добре да носи името на родения в Битоля български учен Кирил Мирчев, корифей в старобългарския език.

4

Маке

преди 1 година

Еднострана интерпретациа на историата има од двете страни. Има македонска и блгарска верзиа. Наиправедно е да се користи мегународно утврдената верзиа.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще ги заврем в *** г*з, но още не го осъзнават това макетата :))) Посрещнаха ни с цветя и храна, радостни, че най-после са част от България през ВСВ, но явно сърбите са им промили мозъчетата до неузнваемост :)))

2

Анонимен

преди 1 година

"възпрепятстват свободното изразяване на националната идентичност на македонския народ" - Точно тук са го извъртели. Значи за да иска някой да се самоопределя бил пречил на някой друг да се самоопределя. Що за глупост? Така се подменя и историята и я крадат. Това дело ако мине севрномакедонците ще се закопаят сами.

1

Анонимен

преди 1 година

Мамка ви мр*сна сърбеещи се макета, никога в ЕС :))