132

Чудно

преди 1 година

До Анонимен 136 Русия не желае протовопоставяне и война...! Разбира се. Само Путин пожела война , а София запали войната. И сифиянци са едниии...

131

Майната ви....

преди 1 година

Свалят ли вече гащите ? Осторожно , че пак са замислили някоя гадост.Ама Зеленски не е глупав.

130

Тошо

преди 1 година

А, Захарова, ти се показа...!?Къде беше толкова време...!?Вчера каза, че София е отговорна за войната, днес вече си готова за преговори!Ех тази София, защо не взе нещата в свои ръце още преди 9 месеца, време да се роди едно бебе, ами се тутка насам натам!

129

Късно е либе за

преди 1 година

прошка! Първо 50 години тотална изолация от Цивилизования свят, пък след това ще видим (който е жив става въпрос).

128

До 136

преди 1 година

И никога не са нападали Украйна

127

До 129 Асен или Асан

преди 1 година

Антропологичен член от дефиницията! Научи български език, за да имаш правото да се наричаш българин! Аз може да съм от години извън България, но не съм забравил да пиша на родния си език, докато ти вегетираш (не означава, че си вегетарианец) в България и все още не си научил езика, чието знаме се опитваш да вееш! Такива като теб пречат на България да излезе от блатото! Избирай си кумирите ГЕРП или ПП и си трай!

126

Warnings about

преди 1 година

Да се вземат проби за наркотици от Владимир Путинов и JOE BIDEN . Високо организирани нагли престъпници провеждат калибровъчни диверсии с нова нагло престъпна дигитлано холограмна обемно манипулираща лидери техника вкл вкарана в телата на подставени на власт вкл НЕЗАКОННО..Целта на тези диверсии е ЛИКВИДАЦИЯ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА НИ Подават тревожно деца от Руско езични региони на Украйна вкл Донбас...ДА се проучи кога идва 2012 година по реалното летоброене.. 0 година е смърта на НЕбесния ЦАР..

125

АМАН от наркомани

преди 1 година

КГБ службите за сигурност на Русия надо почистит Москва и Кремл от диверсанти и подставленина власт в том числе Владимир Владимирович /1952/Благодаря етого престуника начала самая наглая война против Русь ..Потери от февраль за сотни трилиони долари.. После терор против Руская империя воглавен с диверанти окупировали власт 1917 год .. Етот терорист номер 1 начал наглая диверсия против РУсь./Русия ,Украйна..Включена е система за следене на наркотици в тялото на ПУтинов през Урината - УЖАС

124

Чичо Манчо

преди 1 година

До Грозната истина 123 Няма нужда Русия да ни настига. За тях колко по зле , по добре. Сами си го " извоюваха" Със стотина хиляди убити руснаци и украинци.

123

Мандала

преди 1 година

Рушистите нормални ли са??

122

!

преди 1 година

Различия?! Ние виждаме война, Русия военна операция! Ние не приемаме с насилие да решаваш проблемите, Русия вкарва танкове, трепе и изнасилват! Това не са различия, това си е цивилизационнен проблем.

121

Асен

преди 1 година

До 123:Анонимник, ти какъв си по народност,че така се изказваш за нас, българите? Явно си жужденец, щом идваш до България само в командировка?И защо си позволяваш да ни обиждаш, *** нещастен??

120

Анонимен

преди 1 година

До 123 Грозната истина То ако бяха някакви дребни различия да търсим начин да ги преодолем. Само че ние и Русия имаме исторически и цивилизационни различия. Ние сме цивилизовани и наследник на Рим, те са варвари и наследник на Златната орда. . . . . . . . . Тази година бях служебно за почти месец в България и се ужасих от антропологичния fingerprint на българите! Няма да описвам, който е разбрал написаното, не се нуждае от описание! От такива като тебе най ме е срам!

119

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Нещо омекнаха фашистите и искат контакти с нашата Европа. Никакви контакти с агресора. Пълна изолация от нашата Демократична Общност. Там в Блатото им е мястото.

118

Teo

преди 1 година

Хмммм ... нещата не тръгнаха добре за руснаците и се обаждат тук-таме за преговори. Кой каквото и да говори, става въпрос за пари. Много пари. Русия май-май не може да издържи на наплива на оръжия в Украйна плюс точните им разузнавателни данни. Щом е така, да си ходят и да си вземат хората. Оставят украинците да се оправят както си искат и толкоз. Не виждам какво толкова сложно има. Те тръгнаха за територии, а не за идеи. Огромна грешка!

117

Асен

преди 1 година

"сетила се Мара да се побара" казваше навремето баба ми.Маро, ние казваме също "кой каквото сам си направи, и най-големият враг не може!"Вън от Украйна,*** средновековни, пък после се молете да ви приемат пак за нормална държава!В момента за такава ви смятат комунистите от Северна Корея, мюсюлманите от Иран, дето убиват жени, защото са с грим под чаршафа и... Еритрея ли беше? :)Жалко е, че някогашната ни освободителка се превърна в посмешище...

116

ДЕ

преди 1 година

Прилича ми на молба...тия докато не се цивилизоват бой и стригане само

115

Грозната истина

преди 1 година

То ако бяха някакви дребни различия да търсим начин да ги преодолем. Само че ние и Русия имаме исторически и цивилизационни различия. Ние сме цивилизовани и наследник на Рим, те са варвари и наследник на Златната орда. Това не се преодолява лесно. Трябват векове докато Русия се цивилизова и ни настигне

114

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

113

Маркиз дьо Сад

преди 1 година

Захарова е готина, искам я с този прозрачен черен тоалет, отдолу по прашки и с бич в ръката. И с белезници, разбира се... Устните - кърваво червени, сякаш е пила кръв до преди малко и със същия безумен поглед от снимката!!!!