11

Анонимен

преди 1 година

Хаха, в процес е т.нар. "конвергенция" на цените. Източно-европейските да се изравнят със западно -европейските. Защото нали е "общ пазар". Каквото плащат германците, това ще плащат и румънците. Ако да речем румънците произвеждат електричество на ниска себестойност, същата ще се "търгува" на високите "борсови" цени и ще изтича в Германия например. За да не остане на студено Румъния ще трябва и там цената да се увеличи до тази на Германия. Това е ЕС. Свиквайте. Един лихвен процент, единни цени.

10

Albi

преди 1 година

А на запад всеки 1-ви.

9

Анонимен

преди 1 година

Важното е на Зеленски да му се изсипват милиарди

8

Анонимен

преди 1 година

Нас топлофикация ни лъже здраво. През топлия септември половин месец няма никой в апартамента, а останалото време един човек, който се прибира вечер и сутрин пак изчезва и те пляскат сметка 38,75 лв., сякаш цяла нощ си бълбукал. Лъжат и ни крадат яко.

7

Анонимен

преди 1 година

Я обяснете защо поляците като си направиха газопровод от Норвегия, сега ползват газ от хранилишата си, руски? Защо поляците, като имат толкова много залежи на въглища, сега няма с какво да се отопляват? Кой ги кара всички тези страни да режат клона, на който седят? Газопроводът "Дружба" е построен за благото на всички. Оше от 70-80-те години на ХХ век от Уренгой има тръби чак до Франция на запад и до Иран на юг, през полша, през Румъния, през Азербайджан. Кой измисли този садо-мазохизъм?

6

Кйгцйк

преди 1 година

Не съм притеснен

5

MaйMyнaтa

преди 1 година

До 1....Тия мypгaвитe напаво метат куките с кабелите на жиците, след като са вече върэали кабелите эа пружина от креват. Ама ти нищо не си видел още, и има да гледаш много...

4

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от другата половина. Изобщо не ме интересуват цените на енергията, защото в най-студените дни се топлим с не повече от 2% от месечния ни доход за 350м2 къща. Просто така съм научен- да се развивам кариерно и да печеля пари. Другата половина не ме интересуват, поради простата причина че така и така аз ги издържам.

3

По същество

преди 1 година

Още оръжия за Украйна! Хааахахахаха

2

Анонимен

преди 1 година

А в Западна Европа направо са по улиците на протести. Даже полицаите стачкуват в Белгия.

1

Анонимен

преди 1 година

То само Асанчо не е притеснен защото знае как да краде ток от стълба и се топли на печка с какво намери на *** Соске пачему нанаиси дисциплина бре асане