40

Ванката

преди 1 година

Позьори!!! Махнаха си връхчетата и чакат ръкопляскания...

39

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии са те, не актьори .

38

Кути

преди 1 година

Актьори ли, не ме занимавай. В БГ това са хрантутници, на които ние им плащаме от данъците си за да ни забавляват уж, а те надменно ни обясняват, че сме били необразовани и не сме ги ценили. Одавна не съм виждал читав БГ филм.

37

Супер Селтак

преди 1 година

Амчи добре

36

Анонимен

преди 1 година

Дария Симеонова... След сватбата не се ли казва вече Бъчварова?! Ало, Дария Бъчварова!

35

БОЕЦ ЗА СВОБОДА

преди 1 година

МВНР на Иран:Вземаме този протест много на сериозно! Устоите на държавата ни са разклатени!! Крути мерки трябва да бъдат взети: Преместихме си го от левия у десния крачол!!!

34

.

преди 1 година

Трогателно! Саможертвата е голяма!

33

Олимпий Панов

преди 1 година

Абе що не си направят дълбоко бикини повече полза ще има от тях

32

Анонимен

преди 1 година

Аз пък вчера като прочетох, си помислих, че наистина са си отрязали косите в знак на протест и вероятно ще ги дарят за направа на перуки, примерно за жени след химиотерапия. Бооооже, къде ми е акъла? Те само символично, бе! Все така умни, и все така красиви? Кой плаща такава идея да им се зароди в главиците?

31

Анонимен

преди 1 година

цирка е пълен, след като отрчзаха точно 2 кичура решиха ли проблемите на Иран? питам за един приятел. В днескашно време всичко се прави само за показност, резултат нула.

30

Циркаджии!

преди 1 година

Никой от тях не излезе на протест срещу спекулата,високите цени, ниските заплати,беззаконието, корупцията,предателството за БЮРМ,срещу въвличането ни във войната,срещу избиването на хора по пътища от дрогирани и пияни шофьори и здравния фа$$изъм! Никога не защитиха поне една кауза в името на България!Евтин ПР,нареждат се по значимост до онова нещо с тротинетката,което паднало и си остъргало топките!!!

29

ами

преди 1 година

Хайде сега едно майданче в Иран....да ама смеьт ли...

28

Последни новини

преди 1 година

Христо Шопов също се е включил в инициативата.

27

Анонимен

преди 1 година

На база на фалшиви новини са ставали и революции, така че това с кичурчетата не ме учудва ни най-малко. Момичето е имало сърдечен проблем и дори на видеото се вижда, как пада сама, след като са и направили забележка. Никой не я е ПРЕБИВАЛ и така нататък. Стига с лъжите, откачалки такива. Престанете да повтаряте това, което големия брат ви нарежда!

26

Анонимен

преди 1 година

Искам някой от тези актьорчета да си отреже онаковата в знак на солидарност хахах

25

Анонимен

преди 1 година

Може би Алек Алексиев трябва преди всичко да спре с наркотиците. :D

24

Анонимен

преди 1 година

Аман от ненормалници. Единични случаи се превръщат в сензации и на база на тези сензации, Хамерика гради обществено мнение. А нашенските зомбита си режат косичките. Болни мозъци.

23

Сър Пичук

преди 1 година

Не бе иранската не е бита. Умряла е просто ей така от нищо. Комунистическите ви кратни приемат за нормално млад човек да умре след като е задържан. Дано скоро и вас така задържат и освободите света от безполезното си съществуване

22

Дякона

преди 1 година

Видяла жабата, че коня си вдига крак ...

21

Анонимен

преди 1 година

Доколкото разбирам, изобщо не е ясно дали иранката е била бита. Но Сорос заедно с ЦРУ, МИ 6 и Мосад чрез пропаганда настроиха пълчищата. Наще и те гледат да са в тренда. Не прозирайки, че мечтата на Запада е да сложи ръка на Иран чрез цветна революция и да инсталира марионетки, чрез които да му цуца петрола, газта и други богатства и да го направи васал на Израел.