30

Христина

преди 1 година

Не сте желани селски ***

29

Анонимен

преди 1 година

Мъск е бизнесмен, няма няма да фалира компанията си! Защо всички се настроиха срещу него! Човекът дава възможност за мнения и дискусии! Е всички ли трябва да мислят като един! Помага и за войната в Украйна, което е един голям принос за успеха на украинците! Не е русофил!, просто е симпатяга!

28

Срочно

преди 1 година

ДА се направят нарко и допинг тестове на този човек..Ползват го за особенни диверсии..

27

Анонимен

преди 1 година

Гаранция сега Мъск се проклетисва,защото е пратил натам сателити.Ако си беше гледал бизнеса без да се намесва нямаше да види чудо сега.Дано и ние не се проклетисваме така като пратим оръжия."Храни куче да те лае".

26

Цензурата,баце!

преди 1 година

Трябва да види дали са на "една и съща страница" с фродо лай нен... Оруелско време!

25

Анонимен

преди 1 година

Да им занесе една мивка

24

1984

преди 1 година

Значи комунистите евреи от ЕП привикват МЪСК на справка в ЕП да НЕ ДАВА СВОБОДА НА СЛОВОТО демек разбирай демокрация .. защото той трябвало да спазва другата изврътена демокрация на ЕП . Значи според ЕП не е демократично да има свобода на словото . Осъзнавате ли в какъв комунистическо ционистки сороски съюз сме набутани ???

23

Анонимен

преди 1 година

Демокрация и пфавила за съдържание в едно изречение.

22

Чичко Паричко

преди 1 година

Аз пък си купих акции на Тесла! Дреме ми за брюкселските чиновници.

21

Анонимен

преди 1 година

"Свобода на словото"

20

Анонимен

преди 1 година

Значи за декорацията е много важно да публикуваш само това което тя одобри, ми то и при комунизма беше така бе, новите болшевики се развихрят.

19

Киро парцала

преди 1 година

Днес да пратят делегат за инТривю.. Искаме истината. Хахаа.. Иначе ЕС е залята с демокрация и добри намерения.. по принцип. :х

18

Анонимен

преди 1 година

Направо не мога да се спра да се смея на напъните на тези които дадоха възможност на Мъск да спечели несметните си пари сега да му търсят сметка за това или онова което прави. Да дадеш баницата на някого а после да се опитваш в напразни усилия да си я вземеш показва колко прости са понякога хората. Какво са очаквали - парите са толкова несметно много че никой вече дори с пръст не може да го пипне.Трябва да свикнат с мисълта че икономическата им система създава чудовища

17

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 година

Ще ли да го викат? Тези добре ли са? Мъск мачкай корумпираните чиновници!

16

Крети Брюкселска

преди 1 година

Глобал Топлото ни Мори - нямаме нужда от Газ, Нефт и Ток! Такава Жега - потиме се!! Да живее Комсомолството!!

15

Хе хе

преди 1 година

С неговия бюджет, те ще се явят пред него. Ако позволи :)

14

Притесняват се

преди 1 година

Да не би да позволи да се споделя истината за нацистка Украйна и за това на кого точно Европитеците помагат с оръжия.

13

Муахаха

преди 1 година

"дали ще защитава демокрацията. ЕС има свои правила за съдържание." - в Брюксел наистина бъркат Демокрацията с К0мунистическият Режим на ЕС със "свой правила" - това е точно като К0мунизъм с Китайски Характеристики, но в случая характеристиките са Брюкселски... лошото е, че Съпротива - няма, Европееца - Затъпен и ДезИнформиран от Купените Фейк Нюз Медии! Чета, 75% до 30 годишните били реално К0мунисти по Идеологически разбирания, щото Това ги Учили в Европейското Училище, Промит Мозък!!

12

Анонимен

преди 1 година

Имам добро чувство към тази личност.Уважавам способностите му и чувството му за свобода, както и желанието му това, което създава, да е достъпно за човечеството.Подобен човек трудно се поддава на заповеди.Разчитам,че няма да изгубя това чувство.

11

Анонимен

преди 1 година

Мъск да купи и днесбг. Трябват ни истински новини и свобода на мненията.