10

П.К.

преди 1 година

На този, скарания с всички човешки добродетели, къде му са атрибутите за хамалуване по софийските булеварди? Ковчега, бесилката? Кой точно посмя, противно на всички норми за почтеност и благоприличие, отново да го монтира на тази престижна позиция? - Не е виновен, който изяжда зелника. Виновника е който му го поднася на тепсия...

9

Анонимен

преди 1 година

Ха, Велислава Кръстева била ПР на Народния театър. Хората на духа как приеха това нещо? Тя охраняваше Доган навсякъде, като медицинската сестра на бай Тошо.

8

Анонимен

преди 1 година

Морфов е деградирал пияница, който лежи на стари лаври!

7

Този комунист

преди 1 година

Израсъл в обкръжението на Тато, назначи за шеф на НДК приятелката си от детинство Пени Раева. Сега продължава да върши простотии, да чегърта. Всичко различно от комунист му пречи.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами уж в натфиз учили , как са взели изпитити не се знае

5

Анонимен

преди 1 година

То един театър, шапката да ти падне :))) Гледаш български сериали и филми и имаш чувството, че рецитират като в театър, никой не ги е научил явно, че в киното требва да се държиш естествено а не да рецитираш като първолак :))))

4

Боце

преди 1 година

Този пишман културтрегер установи някакви нарушения и искаше да изгони и ГЕРБ от офиса им в малкото НДК. Ама нещо не му се получи и се покри като ***.

3

Театрал

преди 1 година

То хубаво, ама и Морфов къв е ***.....

2

Анонимен

преди 1 година

Нахълта и да затваря вестник труд , голям "играч"

1

Българин

преди 1 година

Този не носи ли някакви ковчези, заедно с лоената топка със жабежките очи, и адвокатът, който ни рекламираше детска гей-книжка! Ако съм на Морфов, бих се срамувал от такъв защитник!