25

Стоян

преди 1 година

Самоопределете се един път за винаги и заемете ясна позиция още от времето на Югославия социалистическа ама неутрална западно ориентирана да ц.ица и от двете ц.ицки . Ако изберете Европейската страна приемете безусловно всички български искания.

24

toti

преди 1 година

Ами ,май си прав,щото с глупци и невежи не се плетат мрежи !!

23

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че сръбската агентура,управляваща РСМ изобщо не иска да влизаа в ЕС и ще държи РСМ там,където е и Сърбия,а именно извън ЕС. В изпълнение на тази задача винаги ще си измислят причини да не изпълняват критериите за приемането си в ЕС! Истината е,че дори не желаят да започнат преговори!Ако желаят трябва да включат ибългарите в конституцията,където са вписани и агупците(poмa), аромъните(цинцapите) и др.Но, не желаят - искали промяна в подписания договор с ЕС!? ЕС се диви на наглоста им!

22

Мижав интерес

преди 1 година

към БЮРМ...

21

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има национализъм в страна в която няма националност ,а гражданин.В България по конституция има само народ и гражданин,няма етнос и нация.Така че ние може само да сме люти граждани или народ някъкъв с гражданство Българско.У нас има гражданизъм и популизъм. В Македония има етносо,нации и граждани.Там млже да има.

20

ник

преди 1 година

ХА ДУБРУТРУ!!!!

19

Янко Поянко

преди 1 година

Ми вие още не сте нация! Такава се създава с война срещу общ враг. Какъвто ние не сме. Щото нямаме проблеми с албанското ви мнозинство, а с бившите а със шепа бивши българи и сърби. Украйна създаде нация. Там се бият руснаци срещу бивши руснаци,татари,българи,унгарци и т.н.Вие сте смрад. Нищо не става от вас!

18

Анонимен

преди 1 година

От чии национализъм се плаши, бе, от техния собствен ли - *** и агресивен. Тоя Заю е наистина много тъ о същество. Затова и му духнаха под опашката.

17

От Вселената

преди 1 година

Българска и Македонска нации веке нема - има посткомунистически нация!

16

От Вселената

преди 1 година

Фактът, че досега не са открити древни македонски монети, говори за тоеа, че те са ползвали кредитни карти векове назад, преди в държавата Лидия да бъдат сечени първите златни монети.

15

Анонимен

преди 1 година

За да има национализъм, първо трябва да има нация.

14

94/ 4:0

преди 1 година

Карагуне, ама Ото Рехагел ли ша ви води до Виена?

13

Анонимен

преди 1 година

Beчe ca влoшeни, cлeg kaтo ти ce oтpeчe oт goroвopa зa goбpocъcegcтвo и cnpя paтифициpaнeтo мy...

12

Анонимен

преди 1 година

Ние ги признахме за независими което все повече прилича на грешка, а те в замяна ни обиждат и ни крадат език, история а вече имат и териториални претенции в нарушение на договора след като откриха клуба в Благоевград, че и малцинство искат да признаваме. Не е въпроса че има някаква групичка която го прави, а че никой в тяхната държава не го спира и по-важното не го осъжда и наказва. Те явно си мислят че са на прав път след като сме търпеливи с тях. Ами трябва да им покажем че не са на прав път.

11

София

преди 1 година

,, българин ,, е само гражданство , български етнос няма.

10

toti

преди 1 година

Трагично е полужението на Сърбия и Македония.....те са си *** Бълкански субекти де незнаят кво искат,но знаят що правят !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Cpъбckи нaциoнaлизъм cиrypнo имa в npegвиg, gpyr egвa ли, нe e cъcтoятeлнo...

8

Истина

преди 1 година

тези от западна България пак се сетига за добросъседство и мир, но не полагат нищо. Не знам дали си струват времето да се занимаваме с тях или да ги оставим да отрезвеят още 0тина години, после ще намерят истината

7

Карагунис ЕВРО 04

преди 1 година

Малките фиромци да слушат Гърция, за да имат пари и хляб..Гърция е гарант за вашата държавица ФИРОМ ....НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И БИЛГАРИЯ..ГЪРЦИЯ Е СЪС ВАС братя Фиромци , И ЩЕ СЕ ОПРАВИ ДОСТА БЪРЗО С БИЛГАРИЯ .

6

Провокаторите:

преди 1 година

Реториката в Северна Македония - Албания - мюсюлмани-ниши хора дето нямат права - резилтира в гражданска война. Гърция - абсолютно глупави и аруганни, лъжци и крадци дето трябва да се избият - резултат години на ред междусъседски кавги и вето от Гърция за ЕС. България - фашисти съюзници и поддръжници на Германия дето трябва да ги биеш с юмруци и обиждаш - резултат - вето от България. Сърбия -еее виш народ, христяни вярват у богу и слушат хубава музика. Сега се сетете от къде идва тази реторика?