30

Днес

преди 1 година

Сащ и Русия преговарят за Усрайната в Анкара! Нито една от тях не афишира това. Толкова за това, кой какво казал... Големите играчи решават.

29

Анонимен

преди 1 година

докато ще помагате на укропите ще умрете от студ и глад вие си решавате

28

ТАМ НЕМА ОПОЗИЦИЯ

преди 1 година

...ВСИЧКИ СА НА БОЯРШНИК....ха,ха,хаааааааааа....

27

Анонимен

преди 1 година

Верно, че там сега има много кал и студ, трудно е за придвижването на бронираната техника :))) Блатная си е Блатная, така е територията там :)))

26

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 28 Не само пътник , а и спутник.

25

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА Е ПРЕД ФАЛИТ АКО НЕ ПРОДАДЕ ЗЛАТОТО СИ НА КИТАЙ И ТО ЩЕ Е НА ДОСТА ЕВТИНА ЦЕНА! НАРОЧНО ВДИГНАХА КУРСА НА РУБЛАТА НО ТОВА САМО ЩЕ ИЗТОЩИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОЩЕ ПО-БЪРЗО

24

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трудно биха живели в демокрация. Не го възприемат много, много.

23

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите са превъзбудени:)

22

Анонимен

преди 1 година

Каква опозиция може да има в страна с тотална диктатура и то в условията на война?!!! Не съм чул Навални да се противопостави на заграбването на Крим. Всеки руснак си е 100% империалист!

21

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

20

Грозната истина

преди 1 година

В русия опозицията не е разединена , а брутално избита през последните години. Режима на Путин изби всички. Диктаторите не търпят силна опозиция, затова бяха избити Борис Немцов и Анна Политковска. И двамата бяха интелигентни хора, с влияние и визия за една модерна и развита Русия. Навални е симпатично момче, но не е заплаха за Путин, ако беше вече да е получил "инфаркт". В момнта в руската политика има само безгласни нагаждачи с интелект на амеба.

19

Джордж Оруел

преди 1 година

Затова Русия е по-близо до исляма, отколкото до истинското християнство. Да сте чували за демокрация в ислямска страна? Демокрацията е сложно нещо и не е за прости хора и за просто устроени общества; тя е най-неестественото и най-човешкото обществено устройство. В природата преобладават първично йерархичните общности -- затова и руското общество е по-скоро патерналистко; в Русия все ще си търсят ,,добрия цар", ,,батюшка" и ;;матушка". От тази гл. т. по-добър вариант е връщането на монархията.

18

Джордж Оруел

преди 1 година

В Русия демокрация не може да има! Русия е ординското наследство, маскирано под полуевропейски одежди. Ценностите са други, и те не са точно православни -- както се опитват да ни внушават Дугиновци. В православието основни ценности са животът и свободната воля; в руския вариант няма и помен от тези ценности.Руските църкви с техните ,,луковици" дори външно приличат на джамии;в Русия водещо е подчинението и чинопочитанието,животът не струва пукната пара, а за свободна воля и дума не може да става.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Дугин вече реве да трепят Джиджо заради Херсон, идеологът им, виж телеграм профилът му. За това, което писах по-рано отвори смотрим точка ру и търси таг Сергей Карнаухов последното добавено видео. Александр Сьiтин реве да се спре този позор, че на 24.02 Русия е нарушила суверенната граница на чужда държава и че това е срещу цивилни, срещу хора. Това от днес в ефира на НтВ. Нещата се променят много бързо, но не в добра посока за любимецът ти.

16

Анонимен

преди 1 година

При нас е почти същото положение. Мафията за сега печели. Народа им дава власт. Накрая и ние ще я докараме до никъде.

15

Анонимен

преди 1 година

Нещо огромно се пече в Москва. Преди малко по тяхната тв дават кадри от Херсон от днес и украинците са пуснали Путин Х**ло песен. И това без всякаква реадкторска намеса от руска страна.

14

Анонимен

преди 1 година

До Само да вметнаСтига ми лаяхте за този ресурс, бе. Имало нефт, ама той бил под земята Същото се отнася и за другите неща. Стока е това което е налично и за него се получават пари с които съществува една държава. Какво могат да продадат руснаците? Само това което могат да извадят, ама трябват машини, технологии за преработка и грамотни хора. Нали виждате, че от всичко има недостиг, че и санкции заради лакомията и агресивността. Другото са дрънканици и мечти на путиновите памперси у нас

13

ОтНидерландияСлюбофф

преди 1 година

До 14...... Какъв глад на запад те гони теб бре? България 1 кг сирене - 25 лв. Нидерландия 1 кг сирене Фета в Jumbo - 10 евро. Като отчетем и покупателната способност на населението мисля че на някой чавка му е изпила мo3ъкa!

12

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязоха и от Туитър съвсем изтрещяха

11

Анонимен

преди 1 година

Браво на великите съветски стратези. Дотук за 9 месеца война Русия във военно отношение е 20% по слаба, промишлеността като цяло е на 10% назад, 10% от грамотните производственици / тези дето и на запад ще ги ангажират / са зад граница, а 500000 стругари и трактористи са на фронта или в околните държави. Освен това се снабди с 80000 нови гроба, уреди се с милиони врагове и дългове за 10 години. ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ. Ако някой иска да ме обори нека извади цифри и аргументи.