10

SS

преди 1 година

Нужна е нова ограда L образна,бетонна спираща куршуми от картечница ДШК -12,7X108 калибър ! Поне 6-8 метра висока пред нея ров или бруно! Това нашето ограда спираща хора ли е или за кокошарник ?

9

Далавери Симеонов

преди 1 година

защо не е в затвора?!?

8

Анонимен

преди 1 година

сложете онази снимка с прокопаната дупка под оградата, или онази с липсващите няколко метра, или онази срутената, или онази която даже не е довършена, или онази със стълбата останала от посленото прескачане.

7

ПроСоТо

преди 1 година

що са занимават с тоя Гешеф не ми е ясно...Се едно не знаят какъв ще е отговора му..

6

VladTepes

преди 1 година

До aetПартийните и комсомолските секретари, милиционерите и физкултурниците от ГЕРБ както и бившият завеждащ отдел в Комсомола Ч.ехльо Плевнелиев също ще пострадат при лустрация. Тарабата на границата е пълна смешка и изградилите я трябва да поживеят в ол инклузив Кремиковци Хилтън, Черна Гора, Белене или някое друго подобно място с далеч по-сериозна ограда за да видят как се прави.

5

Анонимен

преди 1 година

Гешеф Гешеф Това име ми звучи познато имаше един такъв, но какво точно правеше не мога да се сетя. Не беше ми един който работи в телевизията?

4

Без доходи до Коледа

преди 1 година

Смятай сега като се разработи Гешев... то обвинения, то присъди, ама ако са с обонамент ?!?!?

3

ох

преди 1 година

Както винаги БСП не знае какво прави и кой за какво отговаря. Но и тя да се покаже...

2

aet

преди 1 година

Тези крадци и убийци от БСП да мълчат, че идат смутни времена и лустрацията може да ги овеси по дърветата!! Както трябваше да стане още преди 33 години...

1

МВР Гешев ПОЗОР

преди 1 година

Гешев е свързан с Организираната престъпност, насилие и убийства, БСП на престъпник ли се оплакват или имат нещо с Гешев!?