5

Много разочарован

преди 1 година

В момента съм в Банско и да знаете, че лифта в момента не работи. Вчера 09.11.2022 г. ходихме в Добринище и там ганьовски номера. Там пък ни излизан с друг номер цялата седмица имало "профилактика" и работи само от 08:00-10.30 ч и от 14:30-16:00 ч. През другото време имат "профилактика" и то всеки ден. Ще ме карат те да си губя времето цял ден заради прищевките им. Теглих им една наум и им казах да ме чакат ама друг път. Повече кракът ми няма да стъпи там. Само номера.

4

Kuncho

преди 1 година

С промяна в цените за кабинковия лифт според часа на качване и въвеждането на падаща цена с по 4-5 лева на час, ще се регулират и опашките.Но явно Жирардели като собственик на Юлен и човек най-вероятно не плащаш карти е пропуснал тази подробност от останалите зимнит курорти в Европа :)

3

Сега е момента

преди 1 година

Украинските бежанци да бъдат настанени в Банско, Пампорово и Боровец.

2

Един Българин

преди 1 година

До 1 Като има състезания за световната купа го въртят, но иначе бавно за да дразнят хората все едно не взимат по 80лв на ден от тях. На Витоша пък изобщо не пускат кабинковия лифт и нямат желание да го поддържат. Кнцесионната зона надхвърлена три пъти в Банско, но никой не смее да пипа хората на ББ, Доган и ВТБ.... Пак гласувайте за ГЕРБ и ДПС!

1

Анонимен

преди 1 година

Втори лифт да си го зав_рат там, дето слънце не огрява. Като са се загрижили за опашките да закачат повече кабинки и да въртят на по-висока скорост!