14

Анонимен

преди 1 година

Проверката на границата е минала повече от блестящо!!! СмЕх в залата.Те на коя граница са ходили?Щот турската е цялата в дупки,и на места паднала.Мигрантите си я прескачат на прескочи кобила.Ни сииец,ни пиле не може да я прехвръкне,хвалеше се Лойко.

13

Ааа,не, мерси!

преди 1 година

Торта Сахер си имам тука...

12

Анонимен

преди 1 година

Шенген не трябва на България. Този бярдак е пропит от лицемерие и няма да донесе нищо хубаво на хората...

11

как така

преди 1 година

как минала блестящо като в същото време избиват граничари по границата ни и всеки си минава от там като през площад, за какъв шенген бълнувате при тази корупция и безхаберие в БГто

10

Лаб. Меринджей

преди 1 година

Ясно е, че сме повече от готови, но отново имам очакването, ще ще видим среден пръст на мека китка. Лицемерието вече е на ента степен.

9

Владо

преди 1 година

До 7 - и какво си слушал? Че мед ще капе от небето, като си в ЕС ли? В ЕС работят. Ти, като не искаш или не можеш няма и да получаваш. На мен ЕС ми отвори възможност да работя в международни компании и да взимам много по-висока заплата, отколкото без ЕС. Но аз учих. Никой не ми дава наготово. Шенген и еврозоната е същото. Ще помогнат на тези, който могат да се възползват. На теб нищо не може да ти помогне.

8

Анонимен

преди 1 година

Нашето място е редом с браска православан славянска Русия и приятелите й Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Казахстан и всички други стан - ове! Стан- ове от всички земни кълбета -съединявайте с ес русия!

7

ааа

преди 1 година

как ве? Ми те рубляците ще получат аримия от матряла бе!

6

До Джендър

преди 1 година

Владко, тези глупости ги слушахме и преди влизането в ЕС, моето момиче!

5

Владо

преди 1 година

До 4 - заплатата само ти можеш да си я вдигнеш. Никой не ти е длъжен с нищо. Шенген ще помогне на бизнеса за по-евтино финансиране и на обикновенните хора ще спести такси от превалутиране и по-ниски лихви по кредитите. Помагане на бизнеса индиректно означава и по-високи заплати, но кухата ти кратуна тия работи не може да ги проумее. Докато не проумееш, че сам трябва да си изкарваш парите с повече рабора или преквалификация ще си останеш беден.

4

Не трии без причина!

преди 1 година

Не отговаряме на никакви от измислените им условия, ама пак ни искат! Червена ламба

3

Анонимен

преди 1 година

Нямаме работа при тези извратеняци,

2

Анонимен

преди 1 година

И тоз Шенген ще ми стигне ли заплатата?Какъв е смисълът от него че постоянно дрънкате?

1

Анонимен

преди 1 година

Хърватия току-що я одобриха.