12

ЬЬЬ

преди 1 година

Българската гранична полиция е враг на България и ЕС.Тя трябва да бъде тотално заменена от гранични войски на Германия,Франция и Белгия.Корупцията на "нашите"граничари е безгранична,а ламтежът на техните шефове е неописуем. Време е за бързи действия,ако не искаме Европа да бъде превзета без война от лентяи,просяци и некадърници на социални помощи.

11

и те така

преди 1 година

а защо всички така нарекли се мигранти са без документи и повечето заявяват че са сирийци ? не разбрахте ли че тия нищо ше работят нито ше се интегрират където и да ги приемат ? това са потенциални престъпници !

10

Анонимен 001

преди 1 година

*** те са дошли да учат...

9

Анонимен

преди 1 година

Мароканците не са бежанци, а нелегални имигранти. Оправете си заглавието и статията.

8

Анонимен

преди 1 година

Туй то спрях аз с данъците .Окончателно мое решение и ще кажа защо :Няма МВР ало апашите масова битова престъпност ,дрога масова ,даване книжки като подаръци да се трепят хора ,военни смешно е 30 000 армия тя е по малка от агитките на Левски ,ЦСКА ,пловдивските отбори .Развитие 0.Пенсии те и заплатите са супер мизерия .

7

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде!Как са преминали през китайската стена на винкела и са успели да стигнат чак до Студентски град?Пълна мистерия.

6

Възмутен

преди 1 година

Из страната човек цял живот бачка да скалъпи една къщица за живеене а навлеците за два дена стават софиянци!Пък били бедни нещастници бягащи от война!

5

Анонимен

преди 1 година

дЕСИСЛАВА аТАНАСОВА / ГЕРБ/ : По времето на нашето ''управление'' , не е минал ''НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ ПРЕЗ Бг '' .... Слушай Радо , думи !

4

Батя ви

преди 1 година

Мигрират птичките! Зиме на юг, лете на север! Тия са нелегални ИМИГРАНТИ!!!

3

Анонимен

преди 1 година

И какво сега? Какво ще ги правят? Ще ги правят легални, ще ги върнат на Ердо? Ама Ердо лесно ги пуска да минават към нас, а обратно не ги пуска. Той си охранява границите и ги пуска да влязат само после да ги изпроводи в Европа. Истинския враг е Ердоган, а не Русия. Колкото повече мигранти налазват Европа, толкова по-уязвима и слаба става тя. Скоро континента ще е по-населен с мигранти, отколкото с местни. И после, не се знае дали Турция няма да стане съюзник на Русия.

2

Анонимен

преди 1 година

Само Укрите са "легални" емигранти всички други са извън закона!

1

мики

преди 1 година

Трябва да има безпощадни наказания за трафикантите на мигранти. За мигрантите също - за незаконно преминаване на границата. Без ефективни мерки ще станем най-голямото мигрантско депо в Европа.