86

Евала на САЩ

преди 1 година

без да се намесват пряко, избиха 200 000 православни християни ...

85

Анонимен

преди 1 година

Как беше в Ирак. Дали 1 000 000 иракчани бяха избити или 1 000 000 маринци загинаха, но някакви един милион хора бяха затрити. Но кои, кога, защо. Невярван Хасан , нали го удавиха, да е изплувал с тръба от Северен Газ 3 , напълнин с посейдонски брекенета и да ги е трепал като зайци, своите, своите де, щото се огънали, поне той е искал да бъде обесен а те уставили нашествениците да го давят, а он да земе да им го из морето изплува. Аман от тия данни. Неопрверени данни.

84

моя реч

преди 1 година

пръчката от двете страни е изцапана едната страна укропите лъжат и убиват съгражданите с и и воиската си а другата страна ес и сащ лъжат че русия губи а пращат свои воиски като наемници ние сме малки деца не разбираме от нищо и ни лъжат както си искат

83

Анонимен

преди 1 година

Този американски генерал сигурно са го учили да смята до 4-и клас. До частичната мобилизация броят на руснаците,воюващи в Украйна, беше 70 хил. човека. Официалните жертви на руснаците според Актьора бяха 50 хил.души, но американският генерал говори за 100 хил.! Много бре!

82

Анонимен

преди 1 година

Мизерната държава росия бере душа и е пред разпад. Ако не си махне сама джуджето нищо няма да остане от нея.

81

Анонимен

преди 1 година

Тея американци къртят има ли думичката "вероятно" това означава че не вероятно,а100% е пропаганда

80

Сорос-вампир

преди 1 година

Браво на колегата-вампир Путин, за една година изпи повече кръвчица, отколкото аз успях за цял живот!

79

Анонимен

преди 1 година

Знаят чуждите загуби , а за своите само предполагат и то по чуждите. Гейс анд джентълмен е всичко от сащ.

78

пуйката

преди 1 година

Колкото и памперси да напълнят руснаците няма как да бъдат победени от украинците,освен в холивудски филм.

77

Анонимен

преди 1 година

Май че Москва (град) отива при Москва (кораб).

76

Анонимен

преди 1 година

В Афганистан имаше само 16000 убити руснаци и ссср се разпертушини. Ако има сега 100000 не знам какво ще става с русняците...

75

Анонимен

преди 1 година

Тая война е краят на руската федерация. Русия няма да отцелее.

74

Анонимен

преди 1 година

Руските загуби са само от пияни и незнаещи на фронта какво и защо са на украинска земя руска па*смина.Украинските загуби да повечето от цивилно невинно население унищожавано от нацистите на Путин и обявени за врагове на Русия.Монголите не признават милост.Изтребват наред всеки който е против властта им.Такава е руската геополитика още от Екатерина и до днес.

73

Анонимен

преди 1 година

Друг хамерикански генерал рече - 80 000 убити и ранени за руснаците, ама 200 000 убити за укрите, с 350 000 ранени... ся на кой американски генерал да вярвам? Или направо на Зеленяшка, с оскара - 500 милиона руснаци убити, 4.5 милиарда руснаци ранени, две хиляди руски киборга унищожени и две Звезди на Смъртта са взривени в орбита...

72

Истината

преди 1 година

И къде видяхте крах на Русия?! До тук има стротегическо отстъпление , за което подготвят обществеността в РФ от поне месец. Идеите как украинците ще напреднат в Запорожието/Таврия подобно на Харковска област са фантастика. Няма как да постигнат съотношение на силите 8-10 към 1 както бе в Харковска област. Освен това руснаците също имат разработки за артилерия с обсег 50+ км., но повечето са експериментални образци, ако започнат да ги произвеждат по-масово и фронта ще изглежда по друг начин.

71

Анонимен

преди 1 година

Според мен убитите и ранени pa'шисти са половин милион.

70

Анонимен

преди 1 година

Жертвите, както от едната, така и от другата страна, са като мед на душата на американските генерали.

69

Анонимен

преди 1 година

Таз година 100 догодина 1100 !

68

Анонимен

преди 1 година

До Груз-200Груз-200, груз-300... Дай линк към украинска сводка, с 500 за ден. При цялата им сколнност да говорят "на ердо" не са сигали дотам. Явно хамериканските генерали са по-лъжливи от украинските.

67

Груз-200

преди 1 година

Те знаят!!!!