24

Анонимен

преди 1 година

"Пакистан е допринесъл само с 0,3 % от световните емисии, но подобно на Кения и Сомалия трябва да плаща буквално за парниковите газове, отделени от други страни" - - Що не кажете името на този загрижен за климата чичко, на който всички ние плащаме?

23

Анонимен

преди 1 година

Е какво да се чудим и маем, нали тук видяхме над 10 години крадене до къде ни докараха. Отидохме на дъното във всичко. При тях също това е проблема, населението работи и мизерува, а властта краде и мързелува.

22

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейц се опита с всички сили да помогне на Кения като стерилизира жените с "ваксини" срещу тетанус, ама пусти антивацърки, не щат да се бодат с пет итжекции срещу тетанус и пропадна помощта.

21

До 26

преди 1 година

Същото като у нас, само където нямаме петрол! А пък индустрия и селско стопанство хич!

20

Анонимен

преди 1 година

До 27 Я виж по времето на бай Тошко колко национални фалита имаме. И плащаме борчове към Русия с цялото си налично злато. Истината е,че големите страни ти се правят на приятели,но ти дават стоки под формата на кредити и след време си искат парите. Няма значение дали говорим за Русия или САЩ. А в страна в която не произвеждаме техника,телевизори,телефони и прочие-демек всичко внасяме няма как да се измъкнем от дълговете.

19

Анонимен

преди 1 година

Много от африканските държави са по-богати от нас. В Нигерия има доста петрол. В други държави има много диаманти. Какаото се произвежда основно в Африка. Обаче корупцията е толкова голяма,че всичко отива за лидерите им. Няма как да ги съжаляваме. Сами се крадат и убиват.

18

Анонимен

преди 1 година

KЛИМАТИЧЕН ЛОКДАУН кога да чакаме?

17

Анонимен

преди 1 година

Нали казаха ще ходят на Марс измамниците. Ще колонизират космоса. За какво им е да се адаптират? Да си ходят на Марс. Ние все ще намерим начин да се оправим с климатичната криза.

16

анонимен

преди 1 година

Като има кризи какво - да спрем да ядем и да им даваме на тези ли, що ли, та да се въдят още повече? Хайде престанете да внушавате вини, че някой без сметка живее и пищи как няма какво да яде.Че аз ако имах девет деца да не мислите, че щях да мога да ги храня?

15

анонимен

преди 1 година

До коментара, че ще ни изпият кръвчицата - че те я пият, изсмуквайки младите ни хора. Не е нужно да са лекари и сестри, всеки знае как се гледа дори едно дете, как му трепериш, а като порасне, хайде в богатите страни?! Болен здрав носи. А защо реват за тези, след като за успешен на планетата се смята този, който оставя повече гени. Е, кой на кого да помага.......

14

Анонимен

преди 1 година

"в Пакистан по-рано тази година екстремни наводнения потопиха една трета от цялата страна, убивайки повече от 1700 души." - а да сте чули нещо за огромното, незапомнено изригване на подводния вулкан Тонга по-рано тази година? Който вдигна в атмосферата колосални количества вода? Която се изваля на нетипични по принцип места, примерно в Пакистан? Обаче пропагандата каза че ние сме виновни, понеже караме коли и ядем пържоли! ДОБРЕ БЕ ВЯРВАМ!

13

MaйMyнaтa

преди 1 година

Мом да им дам дъждове на тия индеанци, ама не ми се оди до там и не ми е тва от работа

12

Анонимен

преди 1 година

Природните богатства на Кения са достатъчни да я направят значително по-уредена от Дубай! Ама техните владетели крадат всичко! Както е било винаги! И преди белият човек, и след него! Като видиш мост или шосе в Кения, местните казват - колонизаторите го построиха! И така е във цяла Африка!

11

Хмм

преди 1 година

Хайде хайде, Африканските държави държат едни от най-ценнитв ресурси в Света! Продажните им политици и някви религиозни формации разкатаха играта на толкова възможности. Идеален пример е Европа и войната в Украйна. Не казвам, че Украйна е невинна, но цяла Европа се обедини и успя (поне за момента) да спре първичния агресор. А тези в Африка не могат да се обединят даже и в корупцията си. Ако мислите че тук е корупция въобще не знаете какво е там!

10

Ей расисти!

преди 1 година

Дедо Сoрос ще дърпа непослушни ушeта.

9

Анонимен

преди 1 година

Beчe ce "aganтиpaxa" y EC-тo...

8

Някой

преди 1 година

Само да кажа, че в Германия пускат репортажи да облъчват и омилостивяват германците как гладуват и колко са жадни. Франция и Русия ги ограбват, а престъпността им липсата на образование като това колко деца могат да изхранят и с какво са полезни за обществото е друг въпрос, но идват на талази и Германия докато се усети малко по малко те идват ние си отиваме..... Някой да светне всички политици никакъв Шенген и обещания към ЕС. Просто от 5 до 7 години нас няма да ни има....

7

Анонимен

преди 1 година

И държавата на ГРОБ-ДПС-БСП- Възраждане е в това число.

6

Анонимен

преди 1 година

Явно че ще стане по топло . Това ще намали сметките за отопление . А храните ще купуваме от Русия . Бъдещето може и да не е светло но поне пък ще е топло.

5

Зелен Демократ

преди 1 година

Ще се сдаптират, спокойно! Нека първо я видят, да им я покажем, че подобно на Корона-вируса е невидима заплаха!