23

Анонимен

преди 1 година

Решението е: първо масови увилнение, второ лустрация, който се е доносвал до старата власт преди 90-а година или е има допирна точка с ГЕРП, ДПС или БСП НИКОГА ДА НЕ ВЛИЗА ПОВЕЧЕ В ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА: трето съд и затвор! Първият политик, който го направи ще бъде след една седмица разстрелян или ще бъде политически ръководител в България завинаги, до края на живота си!

22

Анонимен

преди 1 година

Министъра перфектно си върши работата.Преди дни каза,че има достатъчно доказателства за корупция в МВР и вече текат разследвания,които ще стигнат до високите"ятажи"на властта и до престъпниците облечени с власт и прикрити с имунитет,(кастата) И веднага му спретнаха,международен скандал,за да го махнат и да си прикрият следите.Тябват масови уволнения и нови назначения само след конкурс и детектора на лъжата. Така се прави реформа в силова структура.Инак всичко ще си остане така, както до сега.

21

Анонимен

преди 1 година

Министъра на Вътрешните работи и главния секретар на МВР нямат никаква вина за случая на границата с убития граничен полицай и не трябва да си подават останките. Вина има комисарката на гранична полиция,защото не е упражнила достатъчен контрол над подчинените си в сектора,т.е.не си е свършила работата,както трябва.В такъв случай оставката и е просто задължителна,защото случая се превърна в международен скандал с тежки последици:смърт,трафик на наркотици и оръжие,лоша подготовка на личния състав

20

Анонимен

преди 1 година

Министъра на Вътрешните работи и главния секретар на МВР нямат никаква вина за случая на границата с убития граничен полицай и не трябва да си подават останките. Вина има комисар като на гранична полиция,защото е упражнила достатъчен контрол на подчинение и СЕКТОР т.е. не си е вършиха работата,както трябва.В такъв случай оставката и е просто задължителна,защото случая се превърна в международен скандал с тежки последици:смърт,трафик на наркотици и оръжие,и лоша подготовка на личния състав.

19

Нека познаем:

преди 1 година

Домашен арест?!?!? Щото в Бг за убийство това е наказанието,нали?

18

перко

преди 1 година

Евтин кьорфишек. Истината няма да излезе наяве!

17

шакир

преди 1 година

ейвала Ердоган деде

16

Анонимен

преди 1 година

До ДзакКакви 15 годишни с ловни пушки те гонят :))) Имаше версия за турски граничар, ама комшиите явно са осъзнали, че така ще си влошат отношенията с нас и търсят изкупителна жертва :)))

15

Смех

преди 1 година

Има ли ловна пушка заредена за престрелка с 10-15 патрона?

14

Дзак

преди 1 година

Да не са били 15 годишни?

13

брех

преди 1 година

Е.Е. и М.Е..........сакън да не ги разберем кои са!

12

Анонимен

преди 1 година

вземайте пример от турския съд, случи се преди 2 дни - намериха ги и вече са на съд. Няма ги игрите на разболял се, не се явил и така 10г размотаване като в Бул гаристан.

11

сок гютюне

преди 1 година

Турците нямат доверие на българския съд и за това там ги съдят

10

муспи

преди 1 година

Те са крайно недоволни от условията в турския пандиз, и искат да бъдат изпратени в Бэлгария, за да си продължат образованието.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 демек знаят как да ги скатаят и оправдаят а доообитъка се радва

8

Анонимен

преди 1 година

До 7. Не животните, и растенията проговарят. Така че нищо чудно ако са хванали хора които реално не са извършили престъплението.

7

Анонимен

преди 1 година

Турция отдавна не се разбира с Гърция, оставаше и да си развали отношенията с България :)) Наши граничари убиха един турски бракониер преди време, тез сигурно затова са стреляли с пушките, явно знаят случая :)) Не знам дали това е истината, щото имаше версии за турски граничар, а това може да промени всичко и мейби турците замазват нещата :)

6

ZV

преди 1 година

Не само хората, а даже и животните проговарят като попаднат на турските служби. Там няма псевдо демокрация.

5

Да бе, всичко точно

преди 1 година

Сега ще научим как глигана, който са преследвали извадил клещи и направил дупката в оградата.

4

Анонимен

преди 1 година

Сега ще ги осъдят на огромното наказание от две седмици затвор и след това пак по старите пътища да прекарват афгани. Но няма как, чобаните са ни васали в НАТО. Най-верните.