30

Дядо Чарлз

преди 1 година

Айде дядо Чарлз брата на дядо Бай Дън

29

Гошо

преди 1 година

Откачени англичани, не разбирам манията им по тези безполезни мумии...

28

Анонимен

преди 1 година

Много вероятно да е някой от Екоактивистите, тези хора се занимават с подобни простотии!, даже оскверниха восъчните им фигури май! Е луди навсякъде!

27

До 29

преди 1 година

Не знам какъв мъж е, но мисля, че не разбра какво става въобще. Чак когато се обърна, видя, че това са яйца. Дори леко се стъписа, добре че има асистенти около него да го насочват. Прилича на по-ранна версия на Байдън.

26

Лилипутин

преди 1 година

Чарлз е истински мъж,посрещна канонадата от яйца без да се наведе.

25

с.т.

преди 1 година

Прочетох всички коментари. Всички до един във възхвала на джуджето путин и обидни квалификации за САЩ, Англия и крал Чарлз. Ясно е, че всички пишещи тук са платени ***, защото не е възможно при коментари две страници, ама да няма един по-различен като текст и съдържание от поместените тук.

24

Биволъ

преди 1 година

"Путин бил защитавал народа си като истински държавник" . Мобилизира мъжете, млади хора най -много, и ги хвърля в Украинската земя. Защитата е завинаги един метър под тревата.

23

Анонимен

преди 1 година

путин пратил хибридчик с яйца!

22

Подаръчно пликче

преди 1 година

Дали ще доживеем да хвърлят яйца по Путин? Опс,невъзможно. В Русия яйцата са лукс,как ще ги хвърлят. Размечтах се.

21

Граната да беше

преди 1 година

хвърлил, а той яйца. Думата "благородник" по подобие на много други думи, е изгубила смисъла си към днешна дата. Благо-родник, ражда блага. Какви блага е родил този конкретно?

20

Анонимен

преди 1 година

Определено Путин е най големият и велик държавник на съвременния свят.Защитава си народа със всички средства.

19

Тошо

преди 1 година

Човекът е искал да каже нещо, но ... не са му дали трибуна, защо ли!?

18

Златна рибка

преди 1 година

Няма нищо лошо да си сътанист невежи

17

Хитър Петър

преди 1 година

Айде сетете се кои са тези роби....

16

Тони Монтана

преди 1 година

Монархията не е това което беше. Може да се каже, че са кукли на конци. Явно има далавера от монархията за определени кръгове, затова още я крепят НО Англия, а и част от света, се управлява от една институция, може даже да се нарече отделна държава, разположена на една кв. миля в сърцето на Лондон, , която се нарича Ситото.

15

Анонимен

преди 1 година

Тоз ще да е от британското "Възраждане" ;)

14

Анонимен

преди 1 година

Чарлз с тия униформи досущ Пиночет...

13

Англия и ФАЩ са зле

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

12

Помагай Боже

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

11

ПроСоТо

преди 1 година

брейиии,много медал,много нещо по куртката на краля бре!...Капитан Берторели сигурно си скубе прическата като гледа че некой друг има повече медали от него..