44

Мухаха

преди 1 година

Продажбата на петрол от Русия достигнал петмесечен връх .... Сповед Блумбърг рублата е станала най бързо развиващата се валута в света ... нов рекорд в стокооборота нежду САЩ и Русия ... единствената подкрепяща санкции остана Европа а целия останал свят продължава търговията си с Русия ... САЩ отказа да добави Русия към списъка си с терористични държави ..... А ние чакаме падането на Путин докто се топлим на дърва и горим стари автомобилни гуми , щото газ имаме мнооого... ама на какви цении

43

Историк

преди 1 година

До Анонимен 53.....Да православни народи сме и обичаме РУСКИЯ НАРОД!Него,но не и диктаторите му,които изпиват жизнените му сили.А Фашизъм има само в болните мозъци на шепа хора,като удобно прикритие за престъпленията които вършат!

42

Чичо от село

преди 1 година

До Никола Стефанов......Не се е започнало г-н Стефанов.Не са влезли забраните за търговия с руски петрол.Забраната влиза от декември.Включва всичко и едно от най-важните е застраховката на товара.Не знам дали сте чувал за Лойд регистър и т.н.Така,че нещата все още не са започнали ,за да роните сълзи за ЕС и как други щели да купуват евтин петрол.А дали сте чували и за ОПЕК,където Русия е асоцииран член.как мислите дали тази организация ще позволи някой да прави дъмпинг с цените на неин гръб?

41

Никола Стефанов

преди 1 година

Не "въпреки", а "благодарение на". Това че ЕС е решил да остане без евтин петрол си е проблем на ЕС; руснаците просто пренасочиха количествата към желаещите да го купят - а такива, неподчиняващи се на диктата на Фашингтон и Брюксел, има много.

40

Анонимен

преди 1 година

до 67 - Путин на такива им тегли рано рано шута.

39

Ами

преди 1 година

Чунаха ги кратуните санкциониращите че без леб и огин могат само мъртвите. И за да избегнат тая съдба обърнаха палачинката. Санкции ама?

38

чичо Кърлец

преди 1 година

АМИ ДРУГО СИ Е "ЧИСТА" БЪЛГАРИЯ. ИМА ОТ ВСИЧКИ РАСИ, САМО БЪЛГАРИ ЛИПСВАТ.

37

Анонимен

преди 1 година

С тази новина всички руснаци доволни ще се приберат в родината си и ще спрат да "освобождават"!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Ще ти обясня защо Раша не е залята от нелегални мигранти-защото си охранява границите и не може *** и пульо да си влиза и излиза как си поиска. А Европа е разграден двор. И като много питаш-по същата причина не мигрират и в щатите. Там приемат хора, които искат да учат и работят, а не такива дето ще си клатят краката и ще чакат социални помощи. Капиш?

35

Анонимен

преди 1 година

Е,добре д.е...а защо всички напускат тази "богата" страна. Дори братята им от сирия и афганистан мигрират в Европа. Никой не иска в раша!!!!! Щ.о????

34

Анонимен

преди 1 година

Русия САЩ Канада и Сауидитска Арабия имат петрол за себе си и за целия свят за 600 години напред а ние нямаме нищо само някакви резервати и паметници пред които да се снимат чужденците със това ли ще станем богата държава че то дори една Румъние има нефт ние сме най-зле в цяла Европа може би и в целия свят

33

Анонимен

преди 1 година

санкциите са за ЕС

32

Анонимен

преди 1 година

Тези санкции са мощен тласъкк за икономиката на Русия и началото на края на ЕС. Каквото и да си говорим, каквито и локуми да усукват по медиите.

31

Анонимен

преди 1 година

При нас как е? Бензина и дизела май не са мръднали? Това което се случва в световен план е в резултат на много мощни армии и интереси, а тук у нас който си пие отлежалата ракия е най-добре и пак повтарям ракия не уиски то затова тук са само разбирачи на локален мащаб

30

Анонимен

преди 1 година

Санкциите за петрола срещу фашистка Русия все още не са влезли в сила....

29

Килгор Траут

преди 1 година

Не е задължително да си с умствена недостатъчност, за да си русофил, но все пак помага... Особено показателен е коментарът на ,,Караджата" (не знаем защо се е нарекъл така, но може да е от турското ,,сърна"), който описва някакъв пейзаж -- хибрид между пустинята Гоби и Афганистан след няколкото войни там. Изглежда, че повечето русофили споделят възгледите на писача с прозвище и ум на чифтокопитно. Чудно е защо все още не са избрали руския рай, а се самоизмъчват в бедната страдаща България...

28

Анонимен

преди 1 година

След началото на Руската СВО. Износа на суров уралски петрл от Русия към САЩ се е увеличил с 40%. Факт който всеки може да провери.

27

Анонимен

преди 1 година

Само дето вдигнаха цените на петрола с тия санкции. И.д- ио-ти.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42. Май не ти е много удобна тая истина?

25

Анонимен

преди 1 година

Това цялата истина ли е?