7

Експерт

преди 1 година

Идеята не е лоша, да възпиташ новата генерация, вероятно някое НПО усвоява и ефекта ще минимален както си е у нас. България си е блато, дъно, няма държава, няма и общество. А е толкова лесно да се организира разделното събиране, но парсата от *** е голяма. Но трябва да се делят парите и със събирачите, че то си губене на време.

6

Анонимен

преди 1 година

До Обяснявам - Аз ходя рано и пеш на работа, няколко пъти съм виждал дейността на този камион с очите си. Всичко се изсипва накуп. Пък ти ходи си пускай бутилките през малкото отворче една по една. ПАРОДИЯ И ПОДИГРАВКА!

5

Обяснявам

преди 1 година

Как работи разделното събиране в България. Повечето хора решават да бъда съвестни граждани и си хвърлят наистина разделно в определените контейнери. После идва фирмата за почистване и изсипва всички контейнери в един и същ камион от където отиват на общото сметище. Там отново има някакво сортиране частично, отделят на грубо металите пластмасата и стъклото. И после всичко се пресова и се заравя в земята. Парите са усвоени, и всички са доволни. Зелени сме.....

4

Анонимен

преди 1 година

И кво ще разделят, опаковките от вафли ли?

3

Чичо Мастичо

преди 1 година

Доколкото разбрах, кошчетата са от титаниум, плуват при наводнение и всяко струва средната работна заплата в София. Фъндък да има и разделно прибиране. А иначе я тая сам е лющил - кметицата. Големо е дръво ама некои работи ги умее.

2

Бай Стоян

преди 1 година

А защо децата носят на училище метал, картон?

1

Sante_dog

преди 1 година

Всичко за галениците на Фандъкова - 73 и 51. Други училища няма ли? Само голия директор ли се нрави на г-жа кметицата...