23

Знайко

преди 1 година

До 129 ....кво се раздваш, ве? Да не стане само утре твоята родна валута да се обезцени, че тогава може и иранците да се радват, че имаш проблеми! Гърмите.....нееееее ....направо се ВЗРИВЯВАТЕ от глупост!

22

Анонимен

преди 1 година

И в действителност на 90 процента това е лъжа, но като стане дума за Иран пропагандата се лее като вода от ведро... Военни дронове или такива за наблюдение за безредици, де да имахме и ние за опазване на границата ни та едни въшливи турци да не се подиграят с цялата ни армия и народ, но уви, лъжливата пропаганда е по важна...

21

Анонимен

преди 1 година

До къде стигна Русия. Като приятел и съюзник да ти е Иран ха ха ха !

20

Анонимен

преди 1 година

Време е Иран да спретне кървав атентат в кравария ! Време е

19

Анонимен

преди 1 година

Странно съвпадение-обвиниха Иран, че дава дронове на Русия и внезапно по същото време уж големи бунтове и протести. А причината? Една уж убита жена. И такива протести в страна в която все още се смята за нормално да убиеш жена с камъни за изневяра. Много съмнително, нали? Сорос? Щатите няма да мирясат, докато не разпердушинят и размирят всички държави, включително тези в Европа.

18

АнонимеН

преди 1 година

И В ИРАН Е РЕЖИМ НО Е МНОГО ПО ДЕМОКРАТИЧЕН ОТ ТОЗИ В ПРОГНИЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО КЪДЕТО ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН !

17

129

преди 1 година

366 500 риала за един долар! Слава на иранските икономисти! Хахаха

16

Анонимен

преди 1 година

Терористичните държави си съттрудничат.

15

долу сащ

преди 1 година

иран подценява цру и ноп тата

14

Йово

преди 1 година

САЩ и техните НПО-та и там се намесиха но Иран не е Русия и иранските богаташи не са руските олигарси да се кланят на запада.

13

Анонимен

преди 1 година

В 21 век който не слуша жените ще бере големи ядове

12

Анонимен

преди 1 година

Ако става дума за подкрепа и аз подкрепям свободадата за жените , защото наистина е жалко и ужасно да се отнасят с тях така в тези модерни времена , НО като ценител на женската красота ( аз съвсем не съм единствен разбира се ) , донякъде мога да разбера страховете на мъжете им ! Хора тези са естественно ПИЩНИ и КРАСИВИ , няма силикони , няма ботокси - ЧИСТА КРАСОТА , и ако ги изтърват да се рахвърлят масово Арабките ще подлудят света !

11

Анонимен

преди 1 година

Самолетоносачите не са за война както и изтребителите. В голяма война между ядрени сили ще летят само ракети и нищо друго.

10

Анонимен

преди 1 година

До 13 противокорабните ракети от последно поколение летят на няколко метра от водната повърхност на хиперзвукова скорост ,засичат се когато е твърде късно.

9

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат никакви шансове срещу Русия във военно отношение, но мен това не ме грее. Света се разпада а населението е прсто като гъби. Въобще не виждат как му слагат примката на врата. Никога нещата няма да се оправят защото не това е целта. Гледайте внимателно какво се случва и най-доброто което можете да направите е да обърнете внимание на себе си и близките ви хора.

8

Анонимен

преди 1 година

По немската телевизия се базикаха ,че немците изразявали подкрепа на иранските жени да не носят забрадки,а в същото време има реклами и политици се изказват как всички жени в Германия трябвало да носят забрадки за да са солидарни с мюсюлманките в Германия. Пълен смях са Тея либерали

7

Максиме,

преди 1 година

Щатските самолетоносачи имат перфектна радарна система, която засича летящи обекти от 500 км, а с АУАКС от 1000. Ти май се сещаш за баш карабляка "Мацква", утанул скоропостижно. Lol

6

Шалвар

преди 1 година

Майданът иде.

5

максим

преди 1 година

разликата между дрон и балистична ракета е от земята до небето.руснаците имат няколко много добри дрона.не вярвам от иран да купуват.чета,че пращали и пленено американско оръжие на иран,за изучаване и повторение!!! американците, до неотдавна искаха да влизат в иран,но се осъзнаха .чакаха ги, руски ракети в залива.и с самолетоносачите им беше свършено.истината е че америка иска да унищожи европа и иран.

4

Хора спасявайте се

преди 1 година

В България положението е по трагично и от Иран, полицията изтезава и убива Българи в целият Европейски Съюз!