10

Анонимен

преди 1 година

Аз се осигурявах винаги на реални суми и наскоро се пенсионирах и пенсията ми е близо 2600 лева, а вие си се осигурявайте на минимална заплата и после живейте с минимална пенсия.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 ти като си умник може ли да отидеш при шефа на бай Иван и да му заповядаш да го осигурява на заплата както кажеш ти и ние отсрани ще гледаме за резултата

8

Анонимен

преди 1 година

Нормално, един куп "хитреци" се осигуряват или ги осигуряват на минимална заплата и другото под масата. После дойде време за пенсия и улеле що толкова малко..

7

Да

преди 1 година

Средния осигурителен доход за страната за месец септември 2022 г. е 1335,40 лева, но БРУТО, не НЕТО!!!Смятайте каква мизерия е!

6

Анонимен

преди 1 година

До 6 : криви са ти сметките защото разсъжденията ти са на ниво "боб със свинско". Вземете да еволюирате вече.

5

криви сметки

преди 1 година

едните ядат боб, другите свинско и накрая излиза, че всички ядем свинско с боб

4

Програмист

преди 1 година

Моят е 38 650 лв

3

До Асан

преди 1 година

На МРЗ и за предпочитане, на половин работен ден. Работодателите у нас си ги бива. Малцина са читавите, които внасят осигуровки на реалната сума, която дават като заплата на работниците/служителите си.

2

Чичо Мастичо

преди 1 година

Добре, че има 200 000 ай ти та и всеки един от тях вдига на 3 *** други до тази стойност от статията. А нека им вдигат прага още и да ги гърбят и като избягат в Румъния или Македония на 1% за ай ти та ще ги видим нашите стакмисти откъде ще вадят показатели нагоре. Маика Ви Да е ,,ба ***.

1

Анонимен

преди 1 година

Важното е минималната работна заплата да се замрази поне за две години за да бъде стабилна икономиката. Не депутатите на всеки четири месеца трябва да се индексира заплата защото работят неуморно.