14

Банкеръ

преди 1 година

Да не се окаже,че застреляния не е искал да взема пари и колегите му да са му спретнали пусия с оръжие за глигани.Обикновено патрула казва стой ще стрелям и стреля,тук обаче огъня идва по патрула до като са в колата.Добре,че единия успял да избяга в храстите иначе убитите щяха да са двама.

13

Той е

преди 1 година

Така е в колониите, разградени дворове, командвани от западните гейове...

12

Българин

преди 1 година

Жилетки и каски за Украйна има за България няма!

11

Анонимен

преди 1 година

До 11 Анонимен Сигурността в Държавата не се "гарантира" по границите а е в главите на политиците.Там се корени злото, КОИТО БЪЛГАРИНЪТ ОТ ГОДИНИ СРЪЧНО ИЗБИРА Т.Е. НАРОДА! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПОЛИТИЦИТЕ!

10

АК-47

преди 1 година

Докато граничните полицаи не тръгнат с автомати, докато не се стреля на месо по всеки прекрачил държавната ни граница нелегално, докато каналджиите не почнат да ги съдят по бързото производство на минимум 20 години затвор, и не на последно място не се изчисти МВР от всички чантаджии и нищо не правещи бюрократи, ще има, не дай Боже, още разплакани български майки.

9

Анонимен

преди 1 година

Сигурността в Държавата не се "гарантира" по границите а е в главите на политиците.Там се корени злото.

8

Става

преди 1 година

Става

7

Анонимен

преди 1 година

А ха ха..аа,сетила се Мара да се побара.Защо убийците не са заловени веднага на българска територия а са пуснати да избягат в съседна Турция? Вони на корупция и политически скандал.Щом се намесват и от ЕС.Целта вероятно е политически натиск над Турция да пусне Финландия и Швеция в НАТО.А кога ще има оставки заради тези трагични случаи?Или всичко отново под килима?

6

Анонимен

преди 1 година

Злите езици говорят че двойка неуки гашници мотащи се по браздата,за месец делят поне сто бимберици.

5

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

А народа спи ли та спи !Не се интересува ,изобщо какво става на границата (бях там и ви казвам че е страшно)!Жалкия народ ,заслужава тежка участ ,за безхаберието и незаинтересоваността (както беше с измислената пандемия,изпълняваха като овце)!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Като станат още няколко инцидента и ще им светне лампата на всички

3

Начо Културния

преди 1 година

Само 14 ? Светла му памет на убития, но не изключвам и той самият да е участвал в трафик.

2

Гъдьо

преди 1 година

РDКрайно време е МВР да бъде оглавено от РЕДОВИ ПОЛИЦАЙ, който е наясно с проблемите в системата!!! А не такива политически мижит_ рки, които хабер си нямат от МВР и си чешат по телевизиите езиците....Баста !! Демерджиев,Рашков, В.Радев,М.Маринов, гр.Терзиев...вие стеП О З О Р!!Мир на праха на 30- годишния полицай,загинал при изпълнение на дълга си!! Съболезнования на родителите на единственото им чедо,загинало в разцвета,още не изпитало истинските радости и щастливи мигове в живота!!Майка БЪЛГАРИЯ СКЪРБИ ЗА *** НА СВОЯ ДОСТОЕН СИН И ЗАЩИТНИК НА ГРАНИЦАТА И-МЛАДШИ ИНСПЕКТОР

1

Пустиняк

преди 1 година

Защо ПП закриха ГПУ БОЛЯРОВО.