57

Анонимен

преди 1 година

Резил

56

нидей ривахте

преди 1 година

нидейте рива, за Зеленото човече военна помощ има, това е важното, нашите граничари да пазят държавата със свещи и копия...

55

Шоп

преди 1 година

Граничарите ни са за парлама по европедейска директива, за да не би "инженерите" да закъснеят за интерюта.

54

пуйката

преди 1 година

А в Афганистан имат в излишък очила за нощно виждане след изтеглянето на американската армия.В репортаж от летището един талибан носеше едни на врата си,едни през рамо и едни на *** си.

53

Анонимен

преди 1 година

Защ Нали удобряваме политиката на щатите в страните от които са принудени да бягат? Като удобряваме, ще си теглим последствията. Не може всичките да ги приюти Ердо. Много ясно, че ще минават границите.о въобще си правят труд да спират мигрантите?

52

Хан Аспарух

преди 1 година

Ами, да!!! И със джипки ...?! Да им дадат по един катър и работата е наред.

51

Д-р Ох Боли

преди 1 година

Стига гевезелъци! Фенерчета. Пистолетчета. Граница се пази със свещ и прашка!!!!

50

Гиб Мелсън

преди 1 година

Каквато ни е оградата, такова ни е и сборудването. Винету построи най-смешната ограда на планетата. Символ на некадърността му. През такава ограда и с прашка могат да те оцелят и неутрализират. Жалко, че все още има толкова много българи с височина на челата по един пръст и гласуват пак за Винету.

49

МНЕНИЕ

преди 1 година

Неподготвен Полицай няма как съществува като Термин .Дървен Камък .

48

Анонимен

преди 1 година

Какво спорите като деца, бе. Манете го някакъв си заядливец. Гледната точка е ясна- защо се карат джипове по близо 200к и се пълнят нечии джобове като може да се вземе Тойота за 80к и да върши дори по-добра работа, а с останалите пари да се вземе друг вид оборудване.

47

до 46

преди 1 година

Доста си смешен си мисля. Не съм част от спора ви, ама ревностни комплекси и изкуствен вот на заядливите ти постове се вижда. Някой си написал Рейндж Ровър, вместо Ленд и късото пишoнче полудяло. Смешен си. Жена ти го пише това.

46

do 47

преди 1 година

Вместо да пълнят джобовете на Мото Пфое може да купят нощно виждане и оръжия за 20 души на цената на едно дискавъри. Ама има далавера там. А и не съм видял полицай да протестира, че няма оборудване. Така им харесва, защото бият мигрантите и им взимат парите.

45

Анонимен

преди 1 година

Основното им оборудване е здрави джобове и непромокаеми раници за кешовицата. Фенерче,менерче, няма за какво да се свети толкова,по шума на парите се ориентират. Говори се че двойка делкат по една стотуна в хиляди на месец. Изкупени са къщи, апартамени,дори цели села в региона.

44

До 46

преди 1 година

Ъъъ, велики везире простете, ама не съм написал аз RR Discovery- казах само Discovery и потвърдих мнението на човека, че се карат такива автомобили. Колко са проходими не е въпросът в случая, а колко струват и доколко е смислена инвестицията, при условие, че има с подобна проходимост на тройно по-ниска цена. А дали са проходими- имам Velar и е доста смислен. Просто съм фен на марката, видях заядливото ти мнение на типичен форумен лаяч, който в живота е 0, и реших да се заям за кеф :)

43

до 37

преди 1 година

Самият факт, че все още продължаваш да си мислиш и да си убеден, че има високопроходимо МПС наречено Рендж Ровър Дискавъри показва, че ако ще и 20 вили в Драгоман да имаш, си оставаш същия неграмотен индивид, който дори не осъзнава факта, че автомобилът се казва Ленд Ровър Дискавъри. Това идва да покаже, че за теб и твоите когнитивни умения, склададжия в некоя верига магазини или общак на строеж би било върховно постижение в живота.

42

Уил Смит

преди 1 година

*НРБ- ейска история, точно както преди 40- 50 години " народната мЕлиция" с фенерче и " макароФ" гонеше " западниците" от градинката зад Кристал, тотално пропаднала държава от 1944 година насам и няма оправия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Можеше да е лампа с газ :D

40

Анонимен

преди 1 година

Макаров са носили началниците на застави,а останалите граничари даващи наряди патрулиращи са били с Шмайзери през 50-60 год. Калашници,след 60 год,картечници през всички тези години,имало е специални подразделения сапьори заедно с граничните войски,които били въоръжени и екипирани като пехотинци за разминирвания на поставени мини от диверсанти,но тез тогаз не се представяли кат имигранти без лични документи,не са им имали вяра,че платили по няколко хилядарки на излет за да видят как е живота там

39

Адмирал

преди 1 година

Демократично се унищожи всичко, съградено от Бай Тошо! По времето на Добри Джуров това беше една от най-добре охраняваните граници в света!

38

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев сам трябва да си подаде оставката. След трима убити български полицаи, по време на тяхната длъжност, лошото оборудване на граничари, свободнодвижещите се из страната нелегални бежанци и разкритията за далавери сред полицаи, оставка трябва да има. Не е работа на служебен министър да се занимава с политически преследвания на високопоставени лица. Това е длъжност на редовен министър. Той трябва да стегне състава, охрана, вкл границата.