23

Bay Hixq

преди 1 година

Какво точно изкуство твори Анди Уорхол??? Всичко , което съм видял от него до сега е пълна посредственост, менте. С някакви напъни за изключителност и елитарност. Хуу, ама това не е изкуство а пошлотия. Нека някой, ако има такъв, дето ги разбира мурафетите на Анди, да обясни. Мой пък аз да съм невеж в случая и да не съм успял да му го оценя "изкуството". Благодаря предварително.

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя черният какво само стои и гледа. Егати охраната

21

Анонимен

преди 1 година

Съвременното "изкуство" е върхът на първенющината и бездарността. Първенютата купуват, за се чувстват значими, "творците" творят всякакви тъпоти, за да ги продават на първенютата. Съвремннлто изкуство няма връзка с талант, красота и наслада за окото, а е предимно маркетинг. Надуване на балон.

20

Иван радоев

преди 1 година

Това е резултата от джендърската двулична политика на Европа

19

Д-р

преди 1 година

А според мен активистите са символ на провала в психиатричната помощ ;)

18

изкуството на Уорхол

преди 1 година

Това изкуство ли е или да го изхвърлям?

17

Анонимен

преди 1 година

Ако им стиска де... защото боят няма да им се размине, не да се правят на "герои" по галериите

16

Анонимен

преди 1 година

Екоактивистите да се омажат с лааайна и да идат да гушкат политици, милионери и прочие безхаберници към природата, не да сеератъ по световни шедьоври!

15

Анонимен

преди 1 година

До изкуствоТи па си мноо ъбаф

14

Анонимен

преди 1 година

Все едно чувам Алеко Константинов да се смее и да повтаря "Бай-***-в-Музей!" Някакъв си там бездарен *** снимал консерви със супа и само едната от тия "творби" е 8 милиона $. Някакви умствено осакатени заливат тая цапаница със същата цапаница. Едните ги арестуват, а другите си прибират парите от застраховката. Да не си мислите, че това по музеите, което гледате са оригиналите? Те просто ще оставят оригиналната творба да я поливат със супа, нали? Това са копия. Майсторски. Но копия.

13

изкуство

преди 1 година

то пък едно изкуство - кутии консерви - по-добре да снимам туршията на баба , по добре изглежда

12

Xaxa

преди 1 година

Простотиите на шайка платени от глобалистите наpкомани за няколко дозички не ни интересуват. Нещо за тpaвepca "Емили с тротинетката" няма ли да ни "информирате" - да не е хапнал някой и друг кютек?

11

Неестествена реакция

преди 1 година

Охраната явно е бил инструктиран да не ги закача, дори да ги пази, защото гонеше камерата на журналиста дето снима.

10

Анонимен

преди 1 година

По ефектно ще бъде да се ползва вече преработена от стомашно чревния тракт храна.

9

Било символ на

преди 1 година

консуматорството... ами, точно на това е символ, но в изкуството се използват всички похвати за предаване на послание, но лошото, е че разчита на интелекта на наблюдателя. Така едно интелигентно послание може да бъде объркано с пропаганда. Възможно е "артистът" да е най-обикновен консуматор и да пропагандира консуматорство, а може и да е задкулисен критик на консуматорството. Веднъж един художник ми каза "...никой не може да ти каже, кога една картина е завършена".

8

до 9

преди 1 година

Нищо няма да залееш. Ти не смееш увеличение на заплатата си да поискаш от страх, седнал шамари да раздава...

7

Анонимен

преди 1 година

Ще залея някой активист с шамари скоро.

6

Диньо Халембака

преди 1 година

Планетата се притеснява от човешките дела, колкото кучето от kъpлежа си. Планета ще има милиард години след смъртта на последния човечец. Екоидеологията е построена върху суетата на човечеца, че е много значим фактор, че той кара влака във Вселената...с едно щракване с пръст Земята може да ни прати в историята.

5

Анонимен

преди 1 година

И охраната седи и ги гледа?

4

Анонимен

преди 1 година

Екоактивистите са най-зловредната пасмина на земята. Първо тях да изчистим и планетата ще почне да диша свободно. Даже Грета си затвори плювалника. Май се оказа по-умна и помъдряла с възрастта.