35

Тон

преди 1 година

Украйна не е държава, тя е опитно поле на англо саксите

34

Анонимен

преди 1 година

Ами ако Путин ни блокира Козлодуй и стане тука има, тука нема? Ще има диско.. А, какво ще правят нашите под'лиги, разни Боковци, Кирчовци, Христовци и тям подобни, като дядо Байдън го импийчмнат? А това ще стане, защото републиканците печелят и в двете камари. Не се научиха нашите тикви на стратегия кога, къде и с кого. Това ни е проблема, че си избираме все крадливи кратуни.

33

Albi

преди 1 година

А тук всички са предоволни.

32

Руснак

преди 1 година

Евала на нашият президент Владимир Путин скъса *** на краваристан и еврогейстан .....те му слагат санкции той им го навира до сливиците бдо разпърдяване!!!

31

Джордже Балашевич

преди 1 година

И всичко това се получава от действията на един болнав, дезориентиран и губещ сражения на територията на Украйна, президент на Русия! Изключителен феномен! Налагат санкции на Русия с президент, умиращият Путин с демотивираната войска и, О чудо, убийствена инфлация и непоносими цени и сметки за енергия в Европа! Уж Русия изнемогва, а западноевропейски компании фалират ежедневно! Чудо! Ако Европа продължава да слуша англосаксонските интриганти, и не помисли за своите интереси, БАНКРУТ!

30

Жададык

преди 1 година

Въведете още санкции, може да се оправят нещата...

29

Анонимен

преди 1 година

Подозирам, че както винаги реформата на реформата ще тръгне от Евопа. :-)

28

Jordan's first

преди 1 година

До като давате пари на наркомана Зеленски,така ще е....

27

ъхъ

преди 1 година

В Европа вече е зле. Лудите им управници от 56-те пола мислят само за джоба си. Изпратиха милиарди на Зеления, а за народите им среден пръст. Затова хората са на улицата. И за нищо не им е виновен Путин, нали те сами решиха да не му купуват газта, а ще я носят от майната си. Е, ето го резултата.

26

Анонимен

преди 1 година

Тези какво искат повече?Искат пари без да работят.Искат компенсации ли?Пуснаха емигранти да работят вместо тях,но не им се получи нещо.Разграден двор.А на всичко отгоре и гей общност.И протестират за повече анархия.

25

До хаха

преди 1 година

Викаш само с тирове се решават нещата.

24

Xaxa

преди 1 година

Досега не съм чул с протести нещо да се е променило. Тези "протести" се организират от глобалистите, за да могат иdиотитe, вярващи че ще има промяна, да изпуснат малко пара.

23

Анонимен

преди 1 година

Тия май не са дарили по една заплата за ОКрайна, а?

22

По същество

преди 1 година

Може би правителството в Белгия трябва да прати още пари и оръжия за Украйна. Не знам сещали ли са се да пробват този цяр за икономиката, енергетиката и социалните проблеми. Хората ще се кротнат тогава.

21

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е сериозен. Афро белгийците вероятно бързо ще възвърнат първичните си инстинкти.....

20

Мнение

преди 1 година

И българите ще излязат скоро на улицата и ще обикалят палатите на провокаторите и престъпниците. Тогава ще четем как Гешев, Борисов и Пеевски са избягали в Брюксел и ги арестували на летището. Аз лично смятам, че 90% от собствеността на Аамет Доган е купена с мои пари и трябва да бъде възстановена справедливостта за харчене на народните пари. Много бързо хората ще забогатеят, а леките личности като Манев, Биков, Цонев, много бързо ще получат заслуженото си наказание

19

Беко

преди 1 година

Лигльовците почнаха протести за няма нищо почти. Представям си какво ще стане като почне истинският глад и мизерия. Вече Европа не е това, което беше и се чудя защо все още се тъпчат в нея, явно не е достатъчно обедняването. Мои познати се връщат поради ниски заплати и това, че им удържат огромни данъци за издръжка на хрантутници всякакви - именно! Не си погледнат фискалния харчлък за всякакви yтайки и непрокопcaници, културтрегери и политкоректори, но пак държавата виновна, че болното жyже апе!

18

До 34

преди 1 година

Да, лигльовци, защото имат куража и мозъка да се борят за правата си. А ние понеже не сме лигльовци, а герои се гърчим под игрите и схемите на мафията и се радваме доволни на ежемесечното скачане на цените.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Не съм чул досега с какво Белгия е помогнала на Украина , или може би съм пропуснал ?! Единственото с което свързвам Белгия , е че от Брюксел Урсула ЩЕДРО раздава милиарди , и не става ясно дали е от джоба на Европейците или от собствените си спетявания ?!

16

анонимен

преди 1 година

Лигльовците почнаха протести за няма нищо почти. Представям си какво ще стане като почне истинският глад и мизерия. Вече Европа не е това, което беше и се чудя защо все още се тъпчат в нея, явно не е достатъчно обедняването. Мои познати се връщат поради ниски заплати и това, че им удържат огромни данъци за издръжка на хрантутници всякакви.