99

Кога ще ги стигнем

преди 1 година

Вече не са за стигане американците!

98

Анонимен

преди 1 година

Дуловската скумрия Деса как ли е в това отношение? Или само търкаля шофьорчетата от НСО ?

97

Мухаха

преди 1 година

На тая държава СрАЩ враг не и трябва ... Още малко и тия ще си избият управниците и после ще се изтрепят помежду си .... Ами Конго или ЮАР да ги обвявяват за своя колония и да се свършва . То бели хетеросексуални хора не останаха там . Всичките с някакви отклонения ... сексуални ... религиозни ... психически ...

96

Идеалист

преди 1 година

Надявам се републиканците да спрат паричките на нашите байдънисти!

95

Анонимен

преди 1 година

Какво е това медийно мълчание по темата... човек ще каже, че в империята на злото не се случват избори, които ще определят бъдещото на есср?!?!?

94

Сенатор Маврос

преди 1 година

Едиснствената причина Републиканците да загубят ключовия шат на Пеннсилвания-----Е : ЧЕ ТЕ СЛОЖИХА ТУРЧИН С ИСЛЯМСКО ИМЕ ЗА КАНДИДАТ ????..КАК БРЕЕ ,КАК ЩЕ СЛОЖИШ ТУРЧИН С ОТВРАТИТЕЛНОТО ИМЕ : МЕХМЕД ЙОЗ ??.. ЗА СЕНАТОР, ВЪВ САЩ ????.....АМЕРИКАНЦИТЕ МРАЗЯТ ТУРЦИЯ И ТУРЦИЯ...АМЕРИКА Е ГРЪЦКА ДЪРЖАВА..АМЕРИКАНЦИТЕ ОБИЧАТ И СА ЧАСТ ОТ ГЪРЦИЯ ....КАК СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НЯКОЙ С ПОДОБНО ИМЕ И С ПРО-ТУРСКИ ЧУВСТВА....ЩЕ МОЖЕ ДА ВИРЕЕ В САЩ ??....ОТВРАТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕЕ .

93

Анонимен

преди 1 година

То и нас евроатлантически ***.дали ни управляват повече от 15 години ама файда няма .

92

Анонимен

преди 1 година

Нормално. То там всеки втори е или чернокож, или гей, или и двете.

91

Анонимен

преди 1 година

Кадировците масово прелъстяват проруските войници, пише го по всички сайтове. Руския солдат се оплаква на началниците за нерегламентирани връзки.

90

Анонимен

преди 1 година

Туй на снимката е некъф мъжожен?!?

89

Анонимен

преди 1 година

Какво ли не казаха,а кой победи на изборите-не.

88

сина

преди 1 година

то и ние си имаме такива - още костов беше двупосочен, а пък преди него фил димитров - също си лягаше с мъже, а от днешните - всички са с тесни панталони и малки фишки, а жените ни едни обратни и те - ужас, пегерастия в парламента - кокорчо е двупосочен, спецов бил го наевал няколко пъти. Доган опъваше станишев едно време ... и ние не сме цвете..

87

Мими

преди 1 година

Омръзна ми от тази безсмислена ЛГБТ пропаганда. Като се ле.с.би.ка да не си хванала...за ... Аз съм извънземна и кво.

86

Анонимен

преди 1 година

Руси, беларуси, укри-един народ! Ще се усетят. Слава Руси-всички сме един народ и тая мраз западна ще се спихне, но жалко, че много жертви ще дадем.

85

Слава Путину

преди 1 година

Победа за нами! Наше дело право е!801

84

Анонимен

преди 1 година

Е, Путин наистина избра момента. Щатите са в колапс. Давайте оръжия, печатайте пари и не помага.

83

И какво?

преди 1 година

Имаше ли тържествена заря по случая? А може би този ден трябва да се прибави към дните за национални празници в САЩ. С транс генерали, говорители на президентството, които започват встъпителната си реч, с това от кой етнос са и каква сексуална ориентация имат, медии, които не провеждат разследване и проверяване на информацията... Може ли такава държава да бъде световен господар? А трябва ли? САЩ са се качили на пързалката, а както знаем пързалките се движат в една посока - в тази на гравитацията

82

Напомняне

преди 1 година

Ами то , оня с деменцията, който им е начело, с какво е по-различен? Всеки знае, че парите управляват света, а те вкус и цвят нямат. Перчемът се опита да ги вкара в правият път, но на някои не им хареса това и резултата го видяхме.

81

вижте ся

преди 1 година

Няма проблем, че губернаторката е лесби. КЩва ще да е по сексуални признаци. Има проблем, че това се обявява като някакво предимство. Чат ли сте?

80

Haha

преди 1 година

Т'ва на снимката си е чист лесбиец.