7

Анонимен

преди 1 година

Кво каза кво ???

6

Накой

преди 1 година

Обърнете се за помощ към ЕС, НАТО и др. подобни. Всички се научиха, че тук има мама Меркел и баща Шолц. Последните две години е катастрофа и по специално от една е безумие. А тези наши полицай с подкупите са доживотен затвор. Ще фалират Германия, Франция, Австрия и Холандия. Ще тръгнат по пътя на Англия. Също се дойдоха последната година ужасно много от Африка, ама мнооого. Ще идват и още. Ние ще изпаднем от системата и няма работа за нас. Избутват ни. Развъждат се безразборно. ЕС ще се разпадне

5

Анонимен

преди 1 година

Експертите като този трябваше преди два дни да препоръчат на граничарите да носят каски и бронежилетки и автомат АК-74. Защо не предвидиха инцидента и не спасиха полицая? Менте-експерти по приказване по телевизията и запълват времето на джурналистите, да отговарят на маллоумните им въпроси.

4

Абе

преди 1 година

Експерти:-))) Как решихте, че са емигранти? И днес шефа на НСлС каза, че е възможно да е наркотрафик, което е и вероятно. Наркотрафикантите убиват, не мигранрите.

3

SS

преди 1 година

Почнаха ,,експертите" с локумите ! Този инцидент сега всякакви ще го дъвчат поне месец !До следващия ! И после пак наново!

2

Каракочев

преди 1 година

Този ох - люв от къде изпълзя?

1

анонимен

преди 1 година

какви светленки,бе. Ток по оградата, миниране на бразда поне 5 м, ширина, стрелба на месо