28

IQ 3.14

преди 1 година

До Joko основната причина е че рекетьорите с фуражки ги е втресла командосията и си мислят, че са безсмъртни. нормативните актове са категорични за правилата за намеса и случая е толкова "епически", колкото ветеран пощаджия, качил се на стълб без каиш и каска

27

Joko

преди 1 година

Основната причина за трагедията е, че НЯМАМЕ ДЪРЖАВА !

26

ЬЬЬ

преди 1 година

Крайно време е корумпираното мвр на границата с Турция да бъде тотално заменено от редовна войска и да се сложат предупредителни надписи по оградата на няколко езика:"не преминавай! Стреля се без предупреждение!"

25

Анонимен

преди 1 година

Трагедичта е заради аляноста на българските политици, които вместо да се погрижат за границата и личният състав да е оборудван подходящо се продават на задокеанските си господари.

24

Анонимен

преди 1 година

Имали са уговорка да вземат едни пари и да пуснат мигрантите. Ама работата се объркала и вместо кинти единия получил куршум в тиквата. Скоро истината ще излезе на яве. Когато имаш алъш вериш с бандити рисковете са големи.

23

Анонимен

преди 1 година

Я си задай въпроса, защо някой би стрелял от другата страна на оградата? Нашите граничари нямат работа от другата страна, можел е просто да се скрие. Стрелецът е стрелял по съвсем други причини. Не защото е злобен нарушител... Имало е спречкване, обещани са пари, не са получени, нещо такова. Не се стреля ей така...

22

Анонимен

преди 1 година

Турската посланичка е казала че двамата задържани в Одрин за убийството на нашия полицай са турски граждани и че се работи по две версии -за трафик на мигранти (каналджийство) и за трафик на наркотици.

21

Анонимен

преди 1 година

Или е бил много нагъл и е прибирал всичко, вместо да дели с другите или обратното - бил е единствения честен, който е искал да ги изобличи и са го разстреляли.От много години съм чувал, че в граничните градове (примерно Петрич) гранирачарите са най-богатите хора в града, а това не става със заплата.

20

Анонимен

преди 1 година

Това е нападение срещу държавата България, откъм Турция. Да се затвори границата и тя да се охранява от войската. МВР е безпомощно.

19

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да ти се обяснява, че става въпрос за сделка между милиционерите и мафията! Става въпрос за пари, нещо се е объркало и корумпираният сержант е дал фира!Министерството на милиционерите , което прибира парите на емигрантите се опитва да а замаже и прикрие следите от участието си в трафика!

18

Анонимен

преди 1 година

питайте Тиквун, как стват нещата и всичко ще си каже, но само пред народният съд и в името на народа.

17

Анонимен

преди 1 година

Едно време и птичка не можеше да прехвъчи през границата, това вмомента е недемократично и всички граници трябва да са като разграден двор.

16

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно са го убили началниците му задание издаде корупционните схеми.

15

Няма какво

преди 1 година

Заради врътките на мафията България си е заминала това са последните и сили. И да не вярвате скоро като откраднат едни пари и тогава ще ви стане ясно на Боко голия *** 6 милиона българи ще ***

14

Турчин

преди 1 година

Извиняваме се. Ама може още някой българин да гръмнем в главата със снайпер, ей тъй за кеф. Хахаха. И кво ще ни направите? Ще ни обявите война ли? Хахахаха. Кен.ефа на европа. Хахахахах.

13

Ей

преди 1 година

Да бе, точно турците ще ни стрелят, дето ги мързи да гледат.

12

Ей

преди 1 година

Трябва да се вкарат няколко надъхани батальона бивши граничари в запас и ще се решат нещата. Аз съм бил свързочник и не ставам, но брат ми и е бил граничар.

11

И те вършеят

преди 1 година

Когато бъдат отстреляни 10 каналджии между граничната бразда и телената ограда трагедии от тоз род ще спрат. Тази ивица между граничната бразда и телената ограда българската държава страхливо и безотговорно я е подарила на каналджиите и мигрантите... и те вършеят.

10

Хемус

преди 1 година

И накрая ще излезе,че пак ченгета са замесени! Театърът с бежанци и емигранти няма да мине

9

Анонимен

преди 1 година

Да го уцели с един изстрел в главата от турската бразда, която е на километър навътре и то в тъмното е смехотворно твърдение. Това е изстрел от упор и са били един стещу друг, най-вероятно стари познайници покрай каналджийството или трафика на дрога... Може да не са се разбрали за парите...