13

Вълчева

преди 1 година

Човешката злоба явно няма край - визирам всички безделници,висящи по форумите и чудещи се как да си начешат езика.И дали от придобита или вродена простотия, се чувстват умници и герои,колкото по-глупаво и просташко-цветисто се изразяват.А явно всички в България предпочитат да си затварят очите,че законодателството е само ,за да обслужва определен кръг от хора и се прилага избирателно.Жалко !!!

12

Възмутен

преди 1 година

Тази жена няма срам докога ще дрънчи пари. Такава си е професията на военен случва се ... такава алчност е безобразие и грозно ... жената си е осигурена и любовници ще си върти и ще си получава вдовишка пенсия и други привилегии

11

Алчна палава вдовица

преди 1 година

Няма насищане голям зор зо големи пари да има после за много любовници и гуляи купони и безгрижен охолен живот.

10

Ssss

преди 1 година

До Анонимен - Бях в казармата по времето когато още се броеше за казарма, а не това в което се превърна, и знам какви л......а са там. Затова въпреки, че и на мен ми писва от медийните изяви на вдовицата, я подкрепям защото е единствения мъж който има смелост да каже ,че царят е гол. Застрахованите войници поемат риск, но това не значи,че е допустимо и нормално да загиват поради нечия некадърност и глупост. При това ненаказана!

9

ШИКО

преди 1 година

тАЯ каКВА СЕ ЯВЯВА , ЕКСпЕРТ По БОЙНИ ПОЛЕТИ? ДА си гЛЕДА ПЕЧКАТА , МАНДЖАТА зАгОРЯ От това КиСнене Във ФЕЙСБук

8

Калисто

преди 1 година

Стига глупости.Нарушени са основни документи по подготовката,доказващи пълната неподготвеност на летците за изпълнението на нощни стрелби.Комисиите знаят но не смеят да кажат.Явно заповедта идва от горе.Но това е авиация и нищо добро не я чака.

7

Анонимен

преди 1 година

Малко стана банално вече. Случва се. Това му е работата. Риск всеки ден. Има застраховки. Нищо интересно. Ежедневие.

6

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Намериха си изкупителна жеертва.. истината заметоха и ни дадоха една жертва!

5

Анонимен

преди 1 година

Тая не спря да реве и да търси крет*нски конспирации. Мега тварежна ***.

4

Разбиращ

преди 1 година

До Влади.......Що искат Грипени, щото отдавна ТТ данните им и кодовете са откраднати от руските разведки...... Щото Ф 16 е супер модерна щайга над 50 години :)))) И само да попитам шорошойде за какви секретни кодове мечтаеш / може би за управление на оръжейната система, или за показателите на полета/ Д>Е>Б>И>Л :)

3

Анонимен

преди 1 година

Тази жена не знае ли,че да си пилот е рисковано?Не знаеше ли ,че мъжа й се качва на една ракета и рискът е голям за живота му.Да спре да кълне всички и да се отдаде на децата си.

2

Кръговрат

преди 1 година

Да знаят всички военни и полицаи как се отнасят с тях началниците им, и да помнят другия път като излязат да пазят господарите от народа!!!

1

Влади

преди 1 година

Ама така е в армията, дебелосер ците никога не са виновни. Особено , сега когато са на власт едни пишман авиатори заклети в СССР и Русия. Те са стари комунисти, без съвест и без чест. Що искат Грипени, щото отдавна ТТ данните им и кодовете са откраднати от руските разведки и Грипенът е прочетен вестник