12

Рада Госпожина

преди 1 година

,,Има липса"? Г-н Цветанов, поне да се бяхте научили да се изразявате по-смислено от някакъв хибрид между физкултурник и катаджия... Как може да има нещо, което е отсъствие на всичко? Липсата не може да я ,,има", г-н Цветанов... Липсата и при Вас, и при повечето набедени доморасли ,,политици", е комплексна: сиво вещество, мозъчни гънки, знания, образование, култура. Въобще -- има доста липси...

11

ПроСоТо

преди 1 година

оффффф!...Барем да си беше направил некаква корекция на суперсвръхтъпия си фейс физкултурника !..

10

Анонимен

преди 1 година

Този да не разменя някой апартамент за нещо? Че ми трябва.

9

Анонимен

преди 1 година

Акъл от теб Цецууу не щем. Не си цвете за мирисане.

8

мдааааа

преди 1 година

напротив, има чудесна координация. кервана си върви през мрежата. просто някой е искал да надхитри другите. и това е резултата.

7

Old School

преди 1 година

I can't agree to disagree. Само ЦЦ може да се изрази толокова объркано.Защо просто не каже няма координация?

6

Анонимен

преди 1 година

Прав е за много неща, жалко че няма хора които да го разберат

5

Кути

преди 1 година

А, Цецо Шлифера!

4

Финансист

преди 1 година

Направете го главен координатор между институциите този от бившите. Страната ни само такъв си няма. Друго си е да има и главен координатор. Тогава нещата с малките доходи, инфлацията, мигрантите ще се оправят, както и цялостното благосъстояние на хората в нея.

3

Анонимен

преди 1 година

Знаменателни са думите на един човек,който каза:"Който ги заравяше,той ги и разравяше".Да живее-Сименс.Те доста щедри са.Те още мечтаят да придобият БДЖ и палят ли палят,всяка седмица композициите и.Защо до сега не е пламвала,частна композиция а все държавни горят.

2

Анонимен

преди 1 година

Знаменателни са думите на един човек,който каза:"Който ги заравяше,той ги и разравяше".Да живее-Сименс.Те доста ще рибки са.Те още мечтаят да придобият БДЖ и палят ли палят,всяка седмица композициите и.Защо до сега не е пламвала,частна композиция а все държавни горят.

1

Анонимен

преди 1 година

Знаменател и са думите на един човек, който каза:"Който ги заравяше,той ги и разравяше".да живее-Сименс.Те още мечтаят да придобият БДЖ, и палят ли палят, всяка седмица композициите и.Защо до сега не е пламвала,частна композиция а все държавни горят.