17

Анонимен

преди 1 година

Независимостта и скритостта на личния живот си има цена. Но може би само няколко процента са съгласни да я плащат. И това е да нямаш мобилен телефон във джоба си. Сегашните хора изпадат в шок ако телефона не е с тях. Това е удобство за държавата, службите, бандитите и т.н. Тотално електронно следене и слухтене. Агентурата тук въобще не е предмет на обсъждане. Явно светът става все по лош!!!

16

Анонимен

преди 1 година

".А балъците си ги даваме и без някой да ни ги иска" - Обясни ми, като си дам мейла и телеофна на нобщина, как ме следи ЦРУ?

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - О да! Хората са ужасни. Братовчед ми се върна от Нидерландия, с чиииисто ново БЯЯЯЯЯЯЯСНО Масерати и си публикувахме снимки с него. Беше ни на гости една вечер и на сутринта, някой му го беше надрал и му беше строшил решетките и прозореаца. После на камерите видяхме, че беше "уж приятел". Бивш съученик ... Както и да е - осъди го да плати разходи от 19 000 евро. Ония па ... пълен луъзър се самоуби!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Хайде,затваряйте телефоните, лаптопите и се стягайте за в къщи.Работното време вече изтича. И споделяйте по тях по малко за семейното си щастие и за извън семейните си връзки,че не се знае дали и комшиите ви не ви подслушват и си умират от смях, като научат пикантни семейни историй. Не се учудване, ако някой спре да ви поздравява или да намерите колата си някоя сутрин надраскана

13

Анонимен

преди 1 година

Хайде,затваряйте телефоните, лаптопите и се стягане за в къщи.Работното време вече изтича. И споделяте по тях по малко за семейното си щастие и за извън семейните си връзки,че не се знае дали и комшиите ви не ви подслушват.

12

Анонимен

преди 1 година

Сега и няколко думи за"таргет имономиката".Фирми плащат милиони за мнението на гражданите за техни продукти и си правят даже "бележки"как по добре да подобрят продукта си и според това което научават от споделеното м/у клиентите им.А това са милиони от търговията и с емейли и с таен софтуер.Пък за политиците да не отварям дума,те освен пари и gy*ne,дават за да научат нагласата на електороата им за изборите.Изобщо измамата е станала търговска стока.А овцете,блеят ли блеят.И си плащат при това.

11

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме и БГ, щото гледах видео за ГДБОП, те използваха XP, поне на Линукс да се беха образовали, той не е този Линукс отпреди 10-15 години :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Не стига,че ни шпионират,ами и сами си плащаме затова.Въпреки,че няма закон в Българиякойто да ни задължава да имаме телефон, емайл и социални мрежи,навсякъде във всяко ведомство ни питат за емейл или телефонен номер.А балъците си ги даваме и без някой да ни ги иска.По принцип във всяка държава е забранено да се"слухти"от силовите структури,във самата Държава,но САЩ подслушват техните граждани от територия на страни,като България или друга някоя.Така че ЦРУ знае всичко.

9

Анонимен

преди 1 година

Това означава казано в прав текст,че Никой на Никого няма доверие! Лъжливият ЕС !!

8

Анонимен

преди 1 година

До Програмист А нещо да кажеш за еквивалентния софтуер за наблюдения? Така е озаглавен докладът на специалната комисия в ЕП " ..... ролята на Pegasus и еквивалентен шпионски софтуер за наблюдение върху демокрацията и изборните процеси".

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласувам заради фалшивите новини, и удобно пропуснатите факти и обяснения. Всички медии са впрегнати организирано в кампаниите Ковид, енергийна криза, война, избори. Като се замисли човек, май изборите са платени, а не купени. С машини или хартия, избирателят е манипулиран повече или по-малко /платено е за да бъде манипулиран/.

6

Анонимен

преди 1 година

До 2 - 99% са на iOS и Android, а 100% са затоврън firmware, дето никой не знае кво има на blob-a. Даже ми се е случвало и инженери да познаваю, които е са сигърни за повечето от софтуера на разбработваните от тях продукти. Имам познат, който беле полупавал оферти, да инжектира 20 линий тракер, който отговаря на пингове. Това в пропроятъри дравера, дето няма OTA, няма аудит, и е оерфелтен блекбокс, щото никой не пази записи.

5

Анонимен

преди 1 година

От 5 - Гласува ми се, ама повепето народ нехае.

4

Анонимен

преди 1 година

2009-a всички ми викаха параноик, когато им обяснявах, как Фейсбук и Гугъл генерират средства. 2013-а направо имале хора, които ми се подиграваха ... После се случи Сноудън. Бритиш Аналитика, самопризнания, уйсълблолъри, Пегас и прочие ... Сега отговарям на глупави въпроси от рода на "ползвам си Гугъл Нау, зада си настроя аларма - нали несе записва" викам дан си телефона и пускаме записи от 2016-а с команди :)

3

Анонимен

преди 1 година

Наименованието на комисията в ЕП е: "Анкетна комисия за разследване на използването на Pegasus и еквивалентен шпионски софтуер за наблюдение". Наблюдението е пропуснато като тема в статията. Има и доклад за ролята на Pegasus и еквивалентен шпионски софтуер за наблюдение върху демокрацията и изборните процеси. Гласува ли ви се?

2

ПП са доказателство

преди 1 година

Te Maдуровките удариха в земята шпионския софтуер . Плащаш яко и си генерираш гласове на изборите. Баламуpницитe да се редят на опашки пред изборните секции.

1

Голяма новина

преди 1 година

Нали гръмна преди години, че подслушваха даже Макрон с тая програма. В София имат огромен център за развойна дейност с няколкостотин служители точно тази компания. Пропуснато е, че е еврейска в тази статия точно и е причина доста приятели от айти да минат на телефони без ios/android, тъй като софтуера е пригоден най-вече за масовите телефони.