21

Йордан

преди 1 година

Голям литмус тоя Рашков бе! :)

20

....

преди 1 година

До долния! Първо ,ГЕРБ не са управлявали 12 години! Но това е по-малката лъжа! Второ, достатъчно е всеки българин да влезе в Супера и да види цените след размаханият юрук на превратаджията Радев, и тези които бяха при ГЕРБ!

19

Хитлер

преди 1 година

Ей ако сляза на земята,ще ви напъхам в пещите *** гербопитеци лесно контролирани малограмажни мозъчета!Историята на 12-годишното управление на крадците и бандитите на ГЕРБ не ви ли"проговори"поне малко за да поставите в"трептене"единствената си гънка за да направите разликата между България и Румъния които стартираха от еднакви позиции през 2009 г.?Коя държава с интелигентно население е бедна,но за пRосто население се знае,че държавата е слаба?Искате ли още примери за пRoстотията ви?

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Може и ген.Събев да се включи в опазване на границата.Вместо да раздава оръжие на украинците, а нашите да ходят наряд без патрони, да го назначат да отговаря за турската граница този пенсионер,който се уреди за депутат! И защо конституцията разрешава пенсионирани униформени да стават депутати? Спрете им пенсията по време на депутатството!

17

нов

преди 1 година

Геребастката,видна юрисконсултка на психодиспансер в Русе,за 1 г.,върха на юридическата мисъл,казала,че неправилно била изградена оградата.Ами нали вашите престъпни правителства ги изграждаха.Крайно време е да бъдат арестувани.

16

Анонимен

преди 1 година

Чашков, от както дойдохте на власт мигрантския поток се увеличи в пъти...

15

Анонимен

преди 1 година

Има нещо странно в това убийство. Полицаят е убит, а военният,който е с автомат, не отговаря на огъня. Мълчат си и двамата министри и не отговарят има ли заповед при открит огън срещу тях те да отговарят на огъня. Ако няма издадена такава,виновни са министрите, ако има - защо военният не е отговорил на стрелящия? Г-да министри?

14

Калеко Алеко

преди 1 година

Анджък, даже и комунистическия милиционер проумя какво трябва да се направи, остава да го разбере и този с вдигнатия юмрук, под който се се забъркаха кашите и недоразуменията в държавата ... тези на които им пречеше прокуратурата, разбиха и МВР и куп други институции и пуснаха държавата по шанцата на свободното падане, затова и кризите следват едана след друга ... с кирчовци, кокорчовци и рашкоФци ще е така ... !!!

13

СС

преди 1 година

Всички политици са виновни с бездействието си !!! Закон за затвор и екстрадация на емигрантите !! Справка Унгария !!!

12

....

преди 1 година

До до 9 ! Натисни Гугъл ...Рашков, имоти, и малко позамълчи! Най-забогателият държавен чиновник, който с една заплатка е постигнал това благосъстояние? И всичко верваме в неговата "честност"! Колкото до къщата в БарЦелона, и на испанците им писна да се за нимават с този фейк!

11

Лъжата НАТО

преди 1 година

Турция ни нападна с оръжие, а нашите предатели пак се чудят къде да се наведат!

10

до 9

преди 1 година

Ей пингвин, дали на Рашков имотите са по-големи от новия имот на дуловската Деса на о-ов Менорка или дали къщата само в Барселона не е по-скъпа от имотите му, а пингвин ?

9

Рашков на

преди 1 година

тези герберасти им трябва само куршум, по целият свят вредителите ги отстрелват....и техните "кучета" също, пRoстите не са нужни на никого ! България е гетото на ЕС в което е събрана цялата помiя от престъпници и пRостаци !

8

Анализатор

преди 1 година

Познавам ги турците-те са прекомерно сериозни и стриктни, когато става вьпрос за дьржавни дела,особено с чужди дьржави,още повече сьс сьседна Б-ия!Запомнете:когато всичко приключи ще излезе нещо наше бьлгарско ,,гениално" творение от цялата тая история...

7

Аноним

преди 1 година

Рашков С огромните имоти от държавна заплата 2 год беше начело ва МВР и ето резултат гонене баби и старци по села и паланки плашеше ги да не гласуват и сега Рашков е и депутат пенсионер милионер от татово време това е ПРОМЯНАТА С РАШКОВ НАПРЕД КЪМ ПРОМЯНАТА

6

Л-т Иванов

преди 1 година

Ето един,който е виновен за полицията. Гаден и отвратителен човек.

5

анонимен

преди 1 година

Рашо, а ти какво направи по въпроса с миграцията като вътрешен министър или беше по-лесно да пиеш в базите на МВР

4

Анонимен

преди 1 година

Българин не се научи - Турция го е? за нас да знаете. Стегнете се, защото ако не се скоро ще сте махала на Одрин.

3

Някой

преди 1 година

Докато Рашков до обяд "чегърташе", а следобяд нагласяше главата, търговията с мигранти процъфтяваше! И сега пак турците били "виновни", а той който не си помръдна пръста, е невинен като момина сълза! Важното е , имотното състояние да расте !

2

анонимен

преди 1 година

Стига празни приказки, всички военни търтеи на границата, пълно бойно въоръжение и стрелба на месо