17

Анонимен

преди 1 година

Има една анкетна комисия в Европейският парламент - "Защита на животните по време на транспортиране", изготвя доклади, прави препоръки. Да не се отнася за превоз на мигранти. Обсъжда се възрастта на животните, прекалено ниска била, някои животни не били отбити от кърмене. Сериозно говоря, потърсете, прочетете! Говори се в последния доклад за иновативни методи за транспорт и контрол на почивките, храненията и др. Контролът на хартиен носител бил остарял метод. Неочаквани съвпадения ще откриете.

16

Анонимен

преди 1 година

Много знаете вие защо е загинал и кой го е утрепал!

15

ххх

преди 1 година

Сийке с условни присъди мигранти и каналджии не се спират !!!

14

Анонимен

преди 1 година

а бе що едно време се говореше за разстреляни на полосата мигранти, пък сега в свободния демократичен свят за разстреляни гранични полицаи. явно при соца институциите си вършеха работата както трябва.

13

Аз

преди 1 година

Е и, какво като кака ви Сийка излиза и заявява, че имаме трети загинал полицай убит от нашествениците, наричани "мигранти"? Тя затуй Сийка е руса, да се кипри пред медиите и до там.

12

Коментар

преди 1 година

На милицията и е най изгодно да се крие парфюмирана и лакирана зад храстите и да глобява за 4 ММ грайфер на гумите посред лято а не да бори бандитите!Така хем пълни ограбената хазНа..хем остава някой лев чорбапарасъ в личния джоб!

11

Анонимен

преди 1 година

Както винаги във всички сфери като стане гаф и трябва да се извърши някаква промяна в полза на народа - само констатираме и отбелязваме престъпленията, обещаваме мерки. Съответно нищо не се прави и след една седмица всичко е забравено и далаверите продължават по старо му в ущърб на народа ,а "държавата" затъва все повече.

10

Обективен

преди 1 година

Значи така, нашият загинал граничен полицай (Царство му небесно!), патрулира на границата с Турция, откъдето ежедневно влизат десетки мигранти БЕЗ бронежилетка!! А тези *** от Коалиция на войната-Козяк ще изпращат всякакво въоръжение за нацистка Украйна. Е, това е вече трагично. ТИЯ трябва да бъдат изметени.

9

Джо

преди 1 година

Знаем как се е издигнала Сийка на висок пост. Русо гладно нема! Лежала е по гръб по целия път на кариерно израстване. Най-важни са оралните умения, а Сийка с език може да отвори сейф за 5 минути.

8

Разпутин

преди 1 година

Сийка си прави пиар акцийки - уж че нещо вършат. Сийка и Гешев са със средно/килийно образование и могат да смятат само до 20. И вие чакате от тези хора да се справят с престъпността? Ами ТЕ СА престъпността - те я насърчават и обгрижват.

7

Това е трети

преди 1 година

Загинал полицай заради некомпетентното служебно правителство и лично на парашутиста Дерменджиев.

6

Анонимен

преди 1 година

Значи остават още около 99997 шуробадженакорушветчийски лапача. Точната им бройка в неизвестна,че те се роят като бойковия електорат.

5

:)

преди 1 година

Ами, воювай, как'Сийке! Стига изявление, дела дайте с каскета!

4

Анонимен

преди 1 година

Откъмто спийч го е докарала. Откъм дела... Всички знаем...

3

БАНко

преди 1 година

ДВАМАТА В БУРГАС БЯХА САМОУБИЙЦИ , ХВЪРЛИЛИ СЕ ПРЕД ЛЕТЯЩИЯ АВТОБУС , С ШОФЬОР УБИЕЦ !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Невероятен интелектуален връх е достигнала тая! Чак ме учудва колко е умна.

1

Анонимен

преди 1 година

Айде бе! Ама верно ли?