27

От Вселената

преди 1 година

Погледнете тази снимка горе! Червените покриви на стара Кавала напомнят повече на Копривщица, отколкото на белите покриви на Атина. Разрастването на Кавала с по - гръцка архитектура сигурно е станало след като Кавала е била предадена на Гърция. Трябва да настояваме пред Европейския Съюз официалното име на Кавала да бъде "Бившия български град Кавала".

26

Анонимен

преди 1 година

Всички крадци и мошеници могат да си го позволят, нормалните хора на една заплата няма как да спестят за жилище. Тези във властта нямат проблем да си купят. Един депутат който не плаща за ток, вода, парно, а получава заплата, пари от комисии и какво ли не още, ще си купи одма. Кога ще се събуди този народ, незнам.

25

Анонимен

преди 1 година

Забравете Солун, Кавала и Халкидики, вървете в беломорска тракия, малки селца на морето, където можете да си купите къща с двор близо до плажа за 150-200к евро. Райски кътчета с хубави хора.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37, не се прави на две и половина, ти не си българин, ти си някъв руски ***.

23

Бебо

преди 1 година

До АнонименПо точното е 0.01 процент. В Дубай са трима души. Процента не ги хваща. Ама по триехме билетчета като луди...нали. Един приятел ми каза че на негов познат сина на леля му е спечелила....

22

Бебо

преди 1 година

До У СОФЕТО Даааа, склададжите са много добре,даже някои получават и по 5000 а ги осигуряват върху 10 000. А охранителите в пощенските клонове вървят между 8 и 10 хиляди. Е защо да не си купи имот в Гърция.

21

Анонимен

преди 1 година

"А В СОФИЯ ЕЙ ТЪЙ ПО УЛИЦАТА ДА ВЪРВИШ И 5 ЛЕВА ЩЕ НАМЕРИШ" Аз оня ден верно си намерих 5лв. Не ми се беше случвало отдавна. Така, че ...потвърждавам

20

Анонимен

преди 1 година

Много ми е смешно като прочета "българите" това са сигирно 1-2% от населението.

19

Илия

преди 1 година

Това като заглавие не е вярно. Българите сме в пъти по богати от гърците и обикновенният българин търси имоти за над 500 000 евро. Да не сме прости при тия заплати дето взимаме. Имам приятел който вече получава по 1300 лева месечно. Е само той търси имот в Гърция за 300 до 400 холяди. В България още е евтиния 150 - 180 хил. евро...това са стотинки. Да живеят мафиотите с имотите и техните сайтове с реклами. Нема да ревеш а *** в сити кеш...после да не намушкаш леля си.....

18

Анонимен

преди 1 година

"Карат евтини коли, защото скъпите изискват години доказване на доходи" А за 50 метрова яхта не искат доказване на доходи, така ли? Толкова да сте заблудени и да си мислите, че само тук има далавери...ама действайте. Никой не ви спира. Демокрация е все пак.

17

Анонимен

преди 1 година

И кво сега, тия всички хора са само крадци и мошеници, а? Вервайте си, щом така ви е по-лесно да се оправдавате и да си живеете със спомените от мизерията преди 89г, никой не ви спира.

16

Анонимен

преди 1 година

Карат масово малолитражки защото данъка при придобиване им излиза към 50% от стойността на колата и не им излиза сметката. Иначе *** в Сани, че по близо, на марината и им виж 50-70 метровите малолитражки.

15

Анонимен

преди 1 година

Българи търсят гръцки имоти около 100 хил.?, а руснаци търсят как да изгубят живота си срещу 200 хил.рубли.

14

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Много общо господа, дайте ги поименно тия българи!

13

Таня

преди 1 година

Не искахме да харчим повече от 50 000 евро за ваканционен имот. В България все още се намират свестни малки апартаменти за тази сума. В Гърция няма шанс.

12

До Таня

преди 1 година

Какво очаквате от къща за 50К евро при положение, че вече в София има по скъпи гаражи? В Гърция хубавите къщи покрай морето започват от 250К евро. До останалите мрънкачи по долу - По комунизма, колко можеха да си купят къща в друга държава па макар и за 50К евро?

11

Анонимен

преди 1 година

пара като шума, изкупииме северна Гърция, като спрем V8-мака и ме гледат като президенто, тия там само малолитражки цъкат. Научиха български, топ далавера.

10

Таня

преди 1 година

И ние гледахме преди 3 дни години, но се оказа, че за 50 000 евро в Гърция се купува селска къща. Около теб чобани, а лятото идват и по-ниска класа българи. Предпочетохме Созопол. Богати и успели хора за съседи и туристите са също от по-високо ниво.

9

До 4

преди 1 година

Абе друго си е нова Лада след 10 години чакане, хубави времена ех хахахаа

8

Долния малоумник 2

преди 1 година

Това че стотина хиляди са богати а трста хиляди могат да си позволят почивка, не значи богата държава и народ, ами кажи на тези три милиона дето не са ходили на почивка от комунизма насам, колко са богати.