17

Анонимен

преди 1 година

Ама Ейпъл още ли държи заводи в Китай? Защо не ги изнася в Индонезия, Малайзия или Виетнам?

16

Анонимен

преди 1 година

Браво! Така се почва! Тия кому-нисти нямат мярка, ама не всички са ОВ-чици! Успех в борбата на китайския трудолюбив и добър народ!

15

Анонимен

преди 1 година

Седем младежи са изригнали срещу компартията.....уооооу :))) Те не осъзнаха ли, че компартията почна с психото и после се отдръпна, явно не :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Живот в кутийки,контрол върху раждаемостта,изкуствен интелект(равен на Бог),национализация на имуществото,фашизъм(нямаш право на мнение)...ей това ни чака ако успеят да докарат световна война,а те се пробват където могат.Щеше да е при ковида,но той отслабна.

13

Анонимен

преди 1 година

Те по-тежко го изкарват.Припадаха по улиците.Има си ковид и се доказа,че е лабораторно създаден.Познайте от 3 пъти кой им го е пуснал.Онези където все говорят,че Китай им е стратегически враг.Китайците пък вместо да затворят лабораторията в Ухан се зарадваха как ще имат средство за контрол на населението...Прави са хората да негодуват.Там с изкуствен интелект ги контролират.И тук искат.Само че ковид мутира и затова сега пробват световна война,за да ни праснат изкуствения интелект за контрол.

12

офффффтопик

преди 1 година

A един мармот /разбирай еди0t/ възхваляваше Китай и системата им.

11

Анонимен

преди 1 година

Компартията е решила, че нема вече вирус, тез заблудените малцина какво са решили да правят, мейби некой да ги забележе.... :))) От партията тръгна световния психологически вирус, от партията умре, тез са много назад явно младежите :)))

10

До 8

преди 1 година

Първо ковид не е имало. Второ, не сме забравили. Тепърва почва разплитането на възела и раздаване на правосъдие. Трроле

9

Баце ви Билчо

преди 1 година

Ще се храните и топлите с ваксини по три пъти на ден!

8

Анонимен

преди 1 година

Хахах, цивилизования свят отдавна забрави за ковид, а комунистически Китай, боготворен от нашите русофлясници като съюзник на Путин, още затваря хората като животни в кошара! Ах колко жалко е да си изостанал в отминали епохи комуноид, или русофлясник

7

Анонимен

преди 1 година

Кому е нужен терор над милиарди хора, заради несъществуващ вирус и какво печели този някой? Дайте да помислим логично. Предложения?

6

Анонимен

преди 1 година

Само тези които работодателите ги накакараха да се боцнат го направиха в БГ, той българина не се вързва лесно на врели и некипели :))) Тез *** взели да протестират, смех в залата :))) Явно не са осъзнали, че компартията на Чайна е решила да прекрати психологическия ефект на "Короната" :)))

5

Анонимен

преди 1 година

износа намалял с 0,3%? Това само стакмистиката на ККП може да го сътвори, ако затворят държавата, сигурно ще намалее с 1%. Халал да им е на чайниците китайския вирус с ефек на бумеранг, те си сътвориха първото биологично оръжие - нека сега му берат гайлето.

4

Анонимен

преди 1 година

През цялата китайска (жълта) пропаганда, че имало ковид не се ваксах, никой не пострада от измислиците разбира се, тез жълтите почнали да протестират......хахахаха :))) Да ги боцна отзаде и да мирясат, бати т*пунгерите :)))

3

Онзи

преди 1 година

Китай в страна експеримент на глобалния фашизъм. Първо ще наложат новия световен ред в Китай щото жълтурите са изпълнителни роботи.

2

Китай не е краварник

преди 1 година

там нещата се случват бвз 'демокрация' - виж ти кво нещо!

1

Анонимен

преди 1 година

Жълтите винаги са ми били смешни, дори по-смешни от черните, но живот... :)))