22

Сашо Македонски

преди 1 година

Александър Македонски е маконски цар и македонец, а не гръцки, идете и се ограмотете!

21

Тит

преди 1 година

Клеопатра ражда син на Цезар, Цезарион по късно убит от Октавиан Август, Марк Антоний е най близкият сподвижник и военачалник на Цезар, Август е племенник на същият. Цезар обявява Октавиан за свои наследник, виждайки в него нужните качества да управлява.

20

Шоши

преди 1 година

Много исторически грешки!

19

От Вселената

преди 1 година

Славна 30 хилядна Българска История

18

От Вселената

преди 1 година

Град Воден (Едеса) в Гърция е Български Град.

17

От Вселената

преди 1 година

Евмолп е основателят на днешния Пловдив през 11838г преди н.ера.

16

От Вселената

преди 1 година

Българските държави преди иамислената 681г. до 2137г. пр. хр.

15

От Вселената

преди 1 година

Славна 30 хилядна Българска История! Божият народ - пътя на древните българи от тук до Индия и обратно. Троя това е древното ЦАРЕВО в България. "Българите стоят в основата на човешката цивилизация" - Франсоя Митеран. Каменната цивилизация на древните българи - долмени, менахири, скални. Българският език - езикът на първите хора! Ancient Thraciqn's Biblia Bessika Prezented in Sofiq. Първата Библия - история на Българите е Библия Бесика на Бесите!

14

Ал.велики

преди 1 година

"Клеопатра, често наричана най-голямата знаменитост в света, е последната от дългата линия на Птолемеите, владетели на Египет - произхождащи от гръцкия пълководец Александър Велики"? Кога Александър Македонски стана грък? Птолемей е военен при Александър без да му е роднина! Постарайте се малко!

13

Анонимен

преди 1 година

В този ред на мисли, ЕС нарочно иска да премахне Българската валута - Българския Лев!

12

Анонимен

преди 1 година

Единствената империя с император ДНЕС И СЕГА в света е само Япония! Византия отдавана е умряла и не е възкръснала! България ДНЕС е единствената държава на Балканите, която НЯМА за свой герб двуглавия орел, който е ясен знак за принадлежност към Византия и нейните гръко-римски "ценности" и история!

11

Анонимен

преди 1 година

Израел съществува като държава, народност и история от много векове преди новата ера, много преди да се пръкне в човешката цивилизация уродливото недоносче, наречено Рим!

10

Анонимен

преди 1 година

Стига сте живеели вече само в миналото!

9

Анонимен

преди 1 година

Ама някои ще кажат, раждането на Месията е било, когато Израел е бил под римска власт, т.е тази Държава е била на подчинение на римляните. И какво от това? Самият Иисус Христос се е определял по народност като Евреин и Той не е римски поданик, нито се е считал за такъв, факт е и това, че Той е роден в пределите на Родината си. По това време на картата на света е имало и други народи и други империи, но промитите мозъци от всякакви нива с лекота отхвърлят тяхното съществуване.

8

Прозтаг

преди 1 година

Абе я оставете умрелите на мира, какво сте се юрнали да им ручкате кокалите!

7

Анонимен

преди 1 година

Т.нар Римска, а по-късно и Византийска "империя" активно са предприемали действия да погърчват или романизират народите на Балканите - българите и славяните, както и народите от Източна Европа (които са пак славяни). В Русия имената са предимно от гръцки и латински произход, двуглавия орел на Русия и немското кралство е внесен от византийците, които пък от своя страна са го взели от римляните. България е единствената страна на Балканите, която няма за свой герб двуглав орел. Грузия също няма.

6

Анонимен

преди 1 година

Да не говорим, че римляните и гърците са вярвали в скапаната им астрология и в съдбата, като покорявали насилствено чуждите народи, те са рекламирали сред покорени своите верови извращения, опитвали са да погърчват и романизират древни народи като евреи, араби и др., които имат вярата в Единия и Истински Бог.

5

Анонимен

преди 1 година

Събитията, важни за човечеството - Раждането на Пресвета Богородица и Дева Мария и на Нейният Син - Иисус Христос, наричан Месия, се случват и когато в Япония управлява император Суйнин. Но това не се казва, и никой вярващ човек или учен не го знае, а промиват мозъците на всички за "величието" на римските бо-клу-ци, Япония е империя много преди да са съществували псевдо империи със смесено население като Римската и Византийската.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишете нещо за културата и вярванията в древна Индия, древен Китай, древна Япония, която е и била империя? А само за някакви си римски тирани? При първият римски император - Октавиан се случва раждането на Месията и това всички го знаят, но нима само Рим е бил единственият, който е претендирал за единствената империя по и за цял свят? Японският императорски дом е най-старият монархически дом в света! Японската империя с император започва 8 век ПРЕДИ Христа!

3

Враца баце

преди 1 година

Когато редактора се постарае резултатите са налице! Благодарско за краткото припомняне на историята от древен Рим!