57

Сър Стенли Ройс

преди 1 година

Светът е оцелял, защото се е еал!

56

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим, но Малтус е би доста прогресивен човек. Населението е много и не че ресурсите ще свършат, но това създава условия за болести и престъпност най-малкото. За нсе повече бездомници и бедстващи хора, защото благата винаги ще се разпределян неравномерно.

55

Анонимен

преди 1 година

много са притеснени че броя нараства, че решиха да пуснат няколко вируса и малко ваксинки да поспрат процеса...

54

Анонимен

преди 1 година

Сметки без кръчмаря...

53

Анонимен

преди 1 година

Еми ето защо ще ни спретват постоянни войни гладомори и студомори. Не е тайна, че искат да намалят населението. !-2 милиарда се управляват много по-лесно от 10, особено ако са зле образовани. Продължавайте да се множите като зайци и нито на вас ще позволят да живеете мирно и добре, нито на децата и внуците ви.

52

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

РОДШИЛДОВЦИ .РОДФЕЛЕРОВЦИ,И НАИ БОГАТИТЕ МИЛИАРДЕРИ СА ВЗЕМАЛИ МЕРКИ ЗА ДРСТИЧНО НАМАЛЯВАНЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.ТЕХНИ ОРЪЖИЯ СА БИОЛОГИЧНИТЕ ,КЕМТРЕИЛИС,ВОИНИ И ЧИПИРАНЕ НА ВСИЧКИ.ЦЕЛТА Е ЗАРОБВАНЕ НА ЦЯЛ СВЯТ.

51

Анонимен

преди 1 година

ще започнем да се качваме по главите си

50

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

И къде има висока раждаемост -там където чакат на готово и не работят !!Тези скакалци ще ни унищожат ,но чичо Били ще ги оправи с ваксините !!!Трябва да се обърне внимание към Азия,АФрика и Южна Америка ,и да се насочат ваксини за тези континенти ....

49

Анонимен

преди 1 година

Високата раждаемост плюс правилната организация предопределя кой ще владее света,региона и т.н.В едно предаване на Карбовски даваха кюрд който има пет жени всички раждат всяка година .Тенденцията беше кюрдите да задминат Турция по население .Така ще я победят.Същата тенденция са шиптърите.Македонците се дърлят че са по по най но шиптърите тихо с висока раждаемост ще ги претопят.Со к***урец ке ви победим.После следва България.В Европа доминираща ще бъде ..Полша.Те искат да властват и в Албиона.

48

Разум

преди 1 година

Затова не искам деца. Светът е пренаселен, София е пренаселена. Защо да създавам и отглеждам поредният роб, който ще слугува на робовладелци и ще пълни гушата на други хора чрез наеми или ипотека?

47

Анонимен

преди 1 година

Какво е това противоречиво заглавие? Ставаме 8 милиарда - човечеството старее? Вие изобщо нормални ли сте? Хаххахахахахахах

46

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

Много сме, спасението е COVID-20, COVID-21, COVID-22 и т.н...

45

Мдаа

преди 1 година

Изключете и изхвърлете телевизора! Вместо да гледате тъпотии, риалитита, да се възхищавате и да обсъждате на другия ден до обед някви псевдо елитни татуирани прости се-ля-ни и кифли лягайте и почвайте. Така са правили дядо ви и баба ви на времето. Мръква се. Едно бързо *** и заспиване, че утре на разсъмване животните и земята чакат.

44

Анонимен

преди 1 година

Механизацията доведе до ***, света пренаселен а няма кой да работи, при немците 30-40% от работните места са на бюро или с химикалка и манта и само викат,аз съм учил, *** кат си учил кво си създал, така беше и при комунизма самоче там бяха наште хора, комунизма все пак победи, хахаха.

43

иван

преди 1 година

Поредната лъжа. След лъжата ковид вижте отрицателния прирааст в цял свят.!?? Някой трупа пачки от подобни лъжи .Същото е и с глобалното затопляне. Живеем в свят на лъжи измами и кражби. Да не говорим за разврата и *** които са на почит. Една престъпна шайка неработеща нищо живее на гърба на цялото човечество!!!

42

Фин

преди 1 година

До до Таня... а тя ако иска деца няма да си легне с *** българин, който яде кисело зеле от пластмасов бидон. За гнусната мусака да не говорим.

41

Фин

преди 1 година

До Таня... да, злодеите с пръскачките да ги уволнят - никаква работа не вършат.

40

до Таня

преди 1 година

Ти и да искаш деца, аз лично никога не бих ти направил, само след като прочетох долния ти коментар. Ако ще правя деца, то трябва да е с жена, която има нормална българска ценностна система. Ако ще имам деца от такава като теб, то по-добре да пропусна.

39

Жътвата

преди 1 година

Иде времето И НА нашата цивилизация! Пореднитиле *** на СИВИТЕ и АНУНАКИТЕ

38

Христо Христов

преди 1 година

1 милиард от необразованите и бедните - тези без шанс, може да доидат в ЕС, където на всички дават шансове. Място има. Тамън на другите континенти нормалните да могат да живеят нормално.