106

Анонимен

преди 1 година

Дайте да се оправим със земните първо, те са които създават проблеми, а извънземните не ги толкова мислете, те сами ще избягат като видят какви каши сме забъркали тук

105

Мухаха

преди 1 година

Единственото за сега доказателство че във вселената съществуват разумни същества е че ТЕ категорично отказват да направят контакт с нас ...... Достатъчно им е да видят как се избиваме помежду си .... как унищожаваме природата и по-низшите видове ... какви полета със сметт никнат около градовете и как комините бълващи дим .... Разум ...... Не и на тази планета .

104

Анонимен

преди 1 година

Аааааа моля ви се!Преди няколко месеца писаха статии как забелязали вражески настроени НЛО над Киев.Ще вземат да ни искат оръжие и за борба срещу извънземните!

103

Анонимен

преди 1 година

От кога учените знаят, че на Марс е имало живот... имало е вода, ама не бях чул, че вече знаят... предполагат, както и аз.. но още няма изнесени доказателства пред обикновения човек :))))))))))))))))

102

Спираме да

преди 1 година

гласуваме за тях...

101

Анонимен

преди 1 година

Питайте зеленски,той постоянно се рее някъде сред облаците на белия прах.

100

Анонимен

преди 1 година

Батман сигурно е в тесни връзки тях, нали е от Прилеп.

99

Кокорбашия

преди 1 година

Ще ги поканим да се заселят в България, за да ни я "оправят" ;)

98

Анонимен

преди 1 година

Земята ще изпрати Путин да преговаря с тях.

97

Анонимен

преди 1 година

Ще им покажем че има глобално затопляне и ще избягат, понеже само на Земята има такъв умопомрачителен феномен няма да искат да се доближават.

96

F

преди 1 година

Да напровят партия че да има за кого да гласуваме. Аз лично бих гласувал за тях.

95

отговор

преди 1 година

Американският президент ще ги приветства с една своя изключително ароматна и звучна пр ъ дня . По тоя начин ще узакони извънземните поздрави .

94

Space D

преди 1 година

Аз лично не вярвам да има... Докато не стане официално и да се установи, че има извънземни, да се осъществи контакт и да кажат еди на коя планета има извънземни, до тогава не вярвам въобще.

93

Анонимен

преди 1 година

Ако някой някога има такава технология, че да може да пътува по бързо от светлината и да ни открие, то тогава разликата между тях и нас ще бъде по голяма от колкото между нас и мравките. Някой пробвал ли е до сега да комуникира с мравка? Разбрахте ли се? ;)

92

От Вселената

преди 1 година

Триединството на Българите (Човек, Бог и Вселена) за връзка с Космоса - Извънземните ме подсеща за едно друго важно триединство: Ние сме възпитавани да правим всеки божи ден по нещо за тялото, нещо за ума и нещо за душата. Навремето нещото за тялото е да се работи постоянно, а да не се стои със скръстени ръце. Нещото за ума пък е било учене, занаятчийство, майсторлък... нещо си. Нещото за душата са били песните и танците ни!

91

От Вселената

преди 1 година

Единствено извънземните могат да се свържат с нас, съзидателите - Българите, които възприемат на Триединството (Човек, Бог и Вселена), който пронцип се оказва изключително ценен при връзка. На държавно ниво той проявява като съсредоточаване на религиозната, административна и военна власт в едно и това прави нашата стара държавност нерушима. Дори днес, в тези окъртени останки от старото българско, народът ни продължава да бъде доста неподатлив за "превъзпитание"

90

Извънземен

преди 1 година

Ние ще Ви се обадим , но искаме да говорим само със Зеленски !

89

Това шега ли е ?!

преди 1 година

Извънземните ги няма , никой не ни търси , но ние си сменяме протоколчетата и сега според новия протокол ще се изпокарат кой да говори пръв по телефона и какво да иска за подарък ! Предполагам че Американците и Руснаците ще искат оръжия , ЕС технологии за зелена енергия , а ние визи за Америка ?! А някой пита ли се : Ние с нашето мислене , алчност и простотия , ще оцелеем ли да ги дочакаме да се обадят или ще се изпотрепем от глупост ?!

88

Ник

преди 1 година

Ще ги помолим да вземат със себе си всички подкупни политици и да се пръждосат обратно откъдето са дошли, като обещаят на поне всеки 5-10 години да пращат по един космически кораб да вземе следващото поколение продажници. Народите да гласуват кои политици да бъдат пращани с еднопосочен билет към космоса на всеки 5-10 години.

87

дгс

преди 1 година

ака ми се