44

Чоки боки

преди 1 година

Тези сумички ще им се видят топла супа сравнено със репарациите които поколения напред им предстои да изплащат на Украйна

43

Андрешко

преди 1 година

Е нищо де нали всичко е за родину за сталину за путину важно е да върви месомелачката за *** а колко сирачета остават след тях не се брои

42

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

41

Анонимен

преди 1 година

До гледам и си мисля. Ти си описал себе си бе човек едно към едно.

40

Анонимен

преди 1 година

Долния колега подкрепям те но не мога да ти сложа лайк не знам защо.

39

Анонимен

преди 1 година

днеска лъжи утре лъжи други лъжи от ден на ден дъжите ви растат за да убедите народа че русия са агресори окупатори и накрая спечелихте и сами станахте нео нацисти без да искате и ги подкрепята не съм чел от вас статии за донбас че народа там е измъчени от укропите че има стотици деца убити

38

Анонимен

преди 1 година

Кой колко е платил идея нямате. Можем от вас най-много да разберем какъв тип пропаганда ви е заръчана за седмицата.

37

Извод

преди 1 година

Затова,защото Русия е най богата държава в света, тя ще издържи десетина години. После ще рухне и цар Путин Къси Първи Отровителят ще бъде проклинат и от руснаците.

36

Анонимен

преди 1 година

абе само глупости сте написали от къде сте измислили тези цифри за мбилизираните се плаща 205хил.рубли едина тарива за всички Д.олни и Г.адни медии защо лъжите русия има пари и плаща донясате на бг народ едни лъжи дано да ви исъхнат ръчичките за ваще пропаганди говорете иститата

35

Анонимен

преди 1 година

Ами Украина? Колко струва на Европа издръжката на "бедните" украинки по курортите? А колко пари им наляха като помощи, оръжия... Какви загуби (икономически) търпи Европа?

34

Христо Христов

преди 1 година

Дреме ми за Русия. Кажете България колко плати.

33

Анонимен

преди 1 година

Цялата дивотия в Русия идва от такива като тая с флагчето. Щом на другите им харесва такива да ги тормозят от 100 години си го заслужават.

32

Гледам и си мисля

преди 1 година

Таза на снимката, какъвто е Буратино, за друго освен да държи дръжката (на флагче, тесла, корем и т.н.) за друго не става! Лумпенирани лилипутинистки пл ъх Ове.

31

Анонимен

преди 1 година

А ти като пишеш с малки да не би да не си по дребна поддлога, но на другите еврогеецо? хехе

30

Анонимен

преди 1 година

До 56....отвори си твоите очи....Рано, рано не виждаш, че пишеш с големи букви Ние виждаме русоробските ти брътвежи за ,,***" и чорбаджийски гнет .

29

Анонимен

преди 1 година

До 51...Имаш ли представа Близкия Изток колко невинни жертви дава.И колко войни провежда и до днес Защо пишеш глупости за една мирна у обединена Европа.А не виждаш глада и безпричинна агресия на други континенти като Азия, Латинска Америка.Където бушуват войни и противоречия.

28

Martin Bormann

преди 1 година

1) След като уж не са могли да мобилизират достатъчно, защо тогава прекратиха мобилизацията преждевременно? Хм кофти въпрос А? 2) Донбас е един от най-плодородните и богати на ресурси район не само в Украйна а и в цяла Европа - мисля приходите от това ще са доста повече от някви си 22 милиарда рубли нали? Нали се връзва? Нали нещо май вашто не се връзва? Нали? М? :)))))

27

Анонимен

преди 1 година

До 52....,,..И това ще ви сторят защото не познаха Отца нито мене.."...,,От съборищата ще ви отлъчат; но иде час в който всеки който ви убие да мисли че служба принося Богу."....Йоан 16 глава ..Абе...,вие комунистите много бързо станахте христолюбиви.Вчера болшевишки сатрапи, днес невинни агънца.До вчера свирепи убийци, днес защитници на вярата и любовта.Но хората виждат вълкът в агнето.

26

Анонимен

преди 1 година

50 Нямам никакво намерение да водя обяснителни режим с никого. Времето зя това свърши. Европа е свазвана хиляди пъти. Това, че на хартия богатите империалисти винаги са излизали победители е хартия. Виж историята. Има ли друг континент сриван до основи толкова пъти, колкото Европа? Има ли място на което войните да са избивали толкова невинно население, колкото в Европа? Европейското население е роб на няколко богати фамилии и периодично дава жертвоприношение човешки животи!

25

Анонимен

преди 1 година

До 49 ....Я уточни. Кога Европа е била побеждавана и унищожена.Има ли го е историята.И ако казваш че има...Защо още я има ?.....хахахаха