19

Анонимен

преди 1 година

Нека позная... сета ще започнат да умиират от студовете...

18

Да не е от

преди 1 година

кромид 19?!? Я по-добре питайте ВитаноФ - Великия Бухлю на юрдечетата...

17

Анонимен

преди 1 година

До Xaxa Няма какво да се добави! Но плоскоглавите още не загряват! Чакат да им го кажат от телевизора!

16

Xaxa

преди 1 година

Не са 15000, а в десетки пъти в повече, а "внезапната смърт" е в следствие на "ваксините". Иначе замисъла не е лош - изтребвай хората, чрез "ваксини", след това обвини за тяхната смърт някакво измислено "глобално затопляне", а заради него налагай още мерки, съсипвай икономики заради някакъв въглероден отпечатък докато не ограбиш населението. Накрая идва "спасителя" и предлага цифрова валута, чрез която да те контролира за всичко, като ти обяснява, че чрез нея щели да спасят икономиката.

15

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Е нали само от Ковид умираха!Правихте ли им ПСР тест ,на починалите от жегите ,да видите да не от Ковид???Измислената ви пандемия ,се спука като балон ,най-голямата измама в историята на човечеството ...ще си платите за лъжите!!

14

Анонимен

преди 1 година

Българският народ няма да участва и в тази измама!

13

Анонимен

преди 1 година

Поредната ЛЪЖА на сатаните от СЗО. Мисля че не би трябвало да е останал някой нормален човек по света който да им вярва. Сега ще почват много хора да умират от "глобалното затопляне", пардон от "климатичните промени", понеже няма да има друго обяснение за гибелта на ваксажийчетата, която ги чака неминуемо.

12

Анонимен

преди 1 година

Колко от тях са ваксинирани и колко не са, а циркаджии?

11

Дед Мароз

преди 1 година

Януари и февруари искам да ви видя как се потите от глобалното затопляне, още повече и без газ!

10

Майстора

преди 1 година

"необичайно горещото време в Европа" -Помните ли че тази година имаше необичайно силно изригване на вулканът Тонга? Което изхвърли колосални количества водни пари в атмосферата? Прави ли ви впечатление, че никога никога никога не се споменава за влиянието на това върху климата? Когато вулканът Пинатубо имаше сходно по сила изригване през 1991, беше ясно как това се отрази на климата! Понеже тогава още не бяха стартирали ОГРОМНАТА ИЗМАМА С КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ЧОВЕКА! Внимавайте как ви лъжат!

9

Дядо Мраз

преди 1 година

А от студ са умрели само 300 хиляди вместо обичайните 350 хиляди, което означава, че сме 25 хиляди на печалба. Топлото е хубаво. Студеното е лошо. Точка.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами кой издава единни заповеди - климатиците на 28 градуса в офисите и магазините?

7

Анонимен

преди 1 година

Тъмно лилавия шеф на сзо би бил добра храна на стадо пирани. Тоя шмекер е част от събитие 201. Десет пъти по- вече народ измря заради него, в Китай в момента продължават изтезанията. Тоя е загрижен за здравето на хората колкото Байдън за доброто на Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

каква световна здравна организация ве, туй е организация на чудовищата и злодеите ОЧЗ - уейййй

5

Билчо Гейчев

преди 1 година

Само от жегите е, да знаете! Ваксата се бори с глобалното затопляне - боцвате се и изстивате! ХАХАХАХА

4

Андон Андонов

преди 1 година

Оле, едно време в най-големите жеги - юни, юли, август, ни водеха на нивата да жънем. А жътвата беше, леле, не искам да си спомням.

3

Анонимен

преди 1 година

и ковида и ковида

2

Таня

преди 1 година

15 000 за цяла Европа не е много. Путин загуби 250 000 за 6 месеца и Русия все още я има. До края на войната ще е загубил над 500 000 и Русия пак ще я има, макар разпокъсана и разделена между САЩ, Украйна и Европа.

1

Анонимен

преди 1 година

Да разбира се, но от необичайна жега на сърцето. От магически одобрените течности.