22

Роза

преди 1 година

Никога не можеш да знаеш какво точно е ставало между един мъж и една жена!Само те си знаят!Сега умрелите вече няма как да кажат,а а убиецът ще твърди каквото на него му е изгодно!Дали съда ще му повярва,е друг въпрос!Нищо не оправдава отнемането на човешки живот!

21

Анонимен

преди 1 година

Да убиеш детето си, let that sink in.

20

Анонимен

преди 1 година

По телевизията тук вчера казаха ,че са румънци,и Мостолес е квартал на двадесетина километра от центъра на Мадрид най многобройният работнически квартал в Мадрид .Хубаво е да се уточни от къде точно са жертвите . Иначе светла и памет и лека и пръст без значение от къде са.

19

Анонимен

преди 1 година

Българи или лица с българско гражданство?

18

Анонимен

преди 1 година

Момичето се занимавало с маникюр. Това е ниво на шестокласник. Той работел в автосервиз но монтьор ли е пазач ли е не става ясно. Според мен може да има изневяра първо и второ да няма пари. Скоро ще го пуснат те затова убиват защото няма вина.

17

Нагон

преди 1 година

Мъжете,които не могат и не се представят добре в леглото,са най ревниви и избухливи, агресивни до престъпления при развод. Срам ги е ,че са полово немощни. А всъщност са жалки....

16

Анонимен

преди 1 година

Името Ирина идва от гръцки, но е популярно в много православни общества. Виновен е убиеца, пола не е от значение. Ако Ирина го беше убила, щях да съм на страната на мъжа, но.... Нищо не е оправдание да отнемеш живот!

15

Анонимен

преди 1 година

тридневен траур... а тук даже и по новините можеше и да не споменат престъплението, тук е нормално, когато маймуняка е обиден да смаже жена си от бой, детето или и двете... дано тоя убиец си получи заслуженото, в Испания това е престъпление

14

Анонимен

преди 1 година

В Испания е достатъчно едно оплакване в полицията за домашно насилие и насилникът дълго време ще гледа слънцето на квадратчета. Жалко за двата погубени живота.

13

Анонимен

преди 1 година

Ирина се среща в БГ като име, но то си е руско, може да е от Молдова или Украйна, може пък тя да е виновна :))) Не знам защо винаги когато некой требва да е виновен се изкарва мъжа, явно двойни стандарти :)))

12

анонимен

преди 1 година

Българката такава, онакава, тя виновна, че търпяла и пр. гениални твърдения. Вас ако ви претрепе някой по-силен, и ако има някакви основания като напр. обида, значи правият е той, а вие сте си виновен. Кога ще проумеете, че не трябва да се убива? А не четете ли, че всъщност са убити повечето именно, че са го напуснали? Или сте тъ.пи, или просто то защитавате, защото е мъж?

11

Не на насилието

преди 1 година

Колко злоба трябва да таиш в себе си, за да извършиш такова престъпление... много тъжно...Убиецът е човек, който дълбоко в себе си не обича дори себе си, нещастен от това, което е той самия и търсещ виновен (в случая съпругата му) за неговите неуспехи. Най-голямата победа е, когато човек победи себе си. Да мачкаш другите показва слабост.

10

НН

преди 1 година

Много комплексиран мъж, егоист,със силно его и неприемащ загуба! Елементарен! Нозащо и детето?!

9

Анонимен

преди 1 година

Българката така няма и да научи да си тръгва на време. Жалко за нея и детето.Бях с подобен тип, пак българин, който имаше голям мерак да ме претрепе, но закона в чуждата държава го вкарваше директно в затвора. Никога повече българин.

8

Анонимен

преди 1 година

Много жени бъркат и си мислят, че поведението на мъжа е тип мачо, а то е поведение на класически бъдещ насилник. После се раждат децата, стават финансово зависими и край, насилника вече се чувства безсмъртен, а те са слабохарактерни същества, които най-наивно са попаднали в тази ситуация и си мислят, че нещата могат да се променят към по-добро, но не.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия индивиди зад граница да им се забрани да гласуват, вижда се че нищо не става от тях.

6

Анонимен

преди 1 година

ГолЕм мъж, няма що. Трябва да се преподават смъртоносните точки и като ти скочи такъв да те коли, да го проснеш и парализираш с 1 удар. В индия англичаните са рязали ръцете на хора, запознати с техниката на смъртоносните точки защото не са искали хора с голи ръце да ги треп ят.

5

северозападняк

преди 1 година

Отишъл си до бг да се грижи за болния си баща, а тя веднага си намерила друг. За нея разбирам, но защо ще посяга и на детето?

4

Alex

преди 1 година

Мръсни българи жени невзимаите българи за мъже тия са най големите убийци

3

Анонимен

преди 1 година

Лошо. Много лошо.Местните са обявили траур.