16

РЕМС

преди 1 година

Радевите министри са неспособни да управляват.Оставка.

15

Анонимен

преди 1 година

Ами къде бяхте, когато се дигна цената на Газа, защото оттам тръгна всичко!

14

Михаил

преди 1 година

Ами айде да протестират там нещо, да им поизмръзнат д упар ките малко, че ми надуха главата с глупости тия синдикати. Само обикалят телевизиите и ръсят икономически небивалици. Ако искат и управлението да поемат на следващите избори, да спечелят мнозинство, па да направят и бюджет. С по 1000000 евро заплата за всеки и пенсия 500000 еврака.

13

Анонимен

преди 1 година

Шефовете на синдикатите ще изкарат зимата както винаги - лесно, на топло и обилно.

12

Анонимен

преди 1 година

Неговото мнение е, че и работодателите имат интерес да увеличат работната заплата, но са с вързани ръце.Така ли?! Има Много работодатели с квалификация и майсторство, които уважават и ценят ,които търсят, умеят, виждат и преодоляват всички пречки, за да не са с вързани ръце и повишават доходите на работещите.Много добре се справят и без вас!

11

Анонимен

преди 1 година

С клаксони не става,трябва си камъне и дърво!

10

Анонимен

преди 1 година

Обръщам се към всички българи в държавата !Бъдете умни и разумни -инфлацията и поскъпването ни ги докараха правителствата и банките заради парите дето изсипаха и заради разбитите вериги за доставки,произовдство и така нататък.В момента обаче тази инфлация няма как да я преборим с вдигане на заплати ,това вдигане ще увеличава още и още цените ,ще идем в хиперинфлация .За съжаление инфлацията се бори само с намаление на харчовете и спад в икономиката ,криза .

9

Анонимен

преди 1 година

А защо не предприеха никакви действия, нито крайни, нито безкрайни, когато се унищожаваше икономиката на страната? Дори напротив, те бяха едни от най агресивните унищожители на работни места.

8

Анонимен

преди 1 година

То КНСБ ги смятам все още за комунисти, а "Подкрепа" е един фалшив синдикат,дето изпълнява поръчки на някого,но на кого... Синдикати в България реално няма. Това е мое мнение. Когато "Кремиковци" умираше, синдикатите мълчаха. А в "Кремиковци" работеха доста хора. Общо взето не съм чул в България за общонационална стачка за да се вдигнат доходите. В Гърция ги правят всеки месец,въпреки че взимат с пъти повече пари от тук. Тук всичко е създадено и се държи от комунистите и мизерията си продължава.

7

Анонимен

преди 1 година

Досега трябваше да сте изкарали своите членове по улицата а не да ми надувате клаксони,такава сеч и такава инфлация не е имало от времето на Виденов ама сега всеки удобно мълчи и кротува!

6

Откога имаме

преди 1 година

синдикати?!? Сигурно живеем в паралелна реалност,щото досега никой не разбра,че съществува "таков дзвер"!!! Или вече сме в предизборна кампания и мекотелите се раздвижи ха по морското дъно...

5

Мизеrnici

преди 1 година

Мижава реакция и мижав интерес,,тук там някоя статия и празни приказки. Един читав протест или една читава стачка не можете да произведете, Миизеерниcii

4

Анонимен

преди 1 година

Само клаксоните, които са купени с пари от членски внос ще са полезни. Дано поне усвоите освен пари и конкретни,, технически,, умения.....Не мащабен протест, а ви трябва мащабна финансова ревизия на всички добре,, облечени,, синдикати.

3

Анонимен

преди 1 година

Да не се ослушват тия псевдо "синдикати" ами да изкарват хората на улицата,не на отмяната на регулираният пазар на ток,не на еврото в близките пет години,да на увеличаването на доходите,да на МРЗ да стане минимум 50 процента от средната!

2

Анонимен

преди 1 година

Ахааа, значи цирка тече с пълна сила. Трябват ни опорки за коалиране на невъзможните парламентарни клики. И понеже ние, народа, сме "функционално неграмотни", хич не ги виждаме тия евтини представления!

1

Ъхъ !

преди 1 година

Я ! Имали сме синдикати ! За 32 г. , чак сега разбрахме, че имало синдикати ! И какво ще стане ? Най-много синдикалните лидери да се съберат с Про100 Киро и Кокорчо , и да продадат България на някое посолство ! Мамк ви, родоотстъпници и предатели !