257

Анонимен

преди 1 година

300 парчета много ли са? За някой може да са много, за мен са малко!

256

Българин

преди 1 година

Жалко, че толкова хора умират, заради един луд и русоробите му!!!

255

РУСКА МАЙКА

преди 1 година

Путин, не искаме синовете ни да умират заради теб....

254

999

преди 1 година

Боби пак не си е пил хапчетата. Пич спри да коментираш неща които не разбираш. Като говориш за икономика предизвикваш смях и съжаление. По опораката кви предприятия имало в България и колко са били добри. 1985-89та БВП на България е около 10 млд долара при централен курс на долара 1$=0.98 лв. Реалния курс 1$=3лв. В момента БВП на България е над 70млрд долара. Предприятията купени от западни инвеститори си работят и до днес, тия които станаха на скраб ги взеха без пари бившите комунисти

253

Анонимен

преди 1 година

Путин води Джихад срещу Запада и НАТО. Пратил е мюсюлмани генерали да водят свещената война. Всички руски джихадисти отиват в ислямския рай. Ислямските генерали-джихадисти на Путин се съревновават с бройката джихадисти-мъченици за Свещената война срещу Запада.

252

Активист БСП(к)

преди 1 година

Роднините на изтрепаните морски пехотинци от 155-ва Бригада от Владивосток молят които са останали живи поне да ги изпратят в тила където могат да мародерстват. Вече започнаха да смъкват и шкафчетата от кухните на хората. Тази нация е генетично увредена, присто нямам думи.

251

Активист БСП(к)

преди 1 година

Улиците на това село Павловка са паралелно разположени по посока на гр. Въгледар. Града е само на два километра и улиците на селото се прострелват по цялата им дължина от високите сгради. Не случайно руснаците сами напуснаха Павловка преди няколко месеца защото тази позиция на практика е незащитаема. Явно са изпратили някой нов малоуменРуски офицер и стана белята.

250

Абе Боби

преди 1 година

В Пловдив преди час ми тръгна парното! Предполагам и в София са започнали да го пускат! Аз на тъпана ли да вярвам:))))

249

До 348 Боби

преди 1 година

Пак нищо не каза за руски изделия? А за нашата промишленост, която запада ни унищожил не ми говори! Работил съм в десетина предприятия! Повечето работеха на загуба! След 1989 бившите другари ги заграбиха и нарязаха за скраб! Всички западни инвеститори развиха, и до сега работят предприятията! Пример:Пивоварни те, Своге, стъкларския завод в пловдив, завода в Стамболийски и други...

248

БСП ПУТИНИСТ.....

преди 1 година

Направо ни разбиха....не знаем на кой свет сме....

247

Активист БСП(к)

преди 1 година

300 са невъзвратните загуби, като се добавят и тежко ранените цифрата набъбва до 800, това е почти един полк. Украинската армия отначало бяха изненадани защото си мислеха никой не е толкова глупавДа напада от тази посока. Е, оказа се че имало такиваГлупаци. Щом редовната армията са такиваМалоумници какво остава за мобилизираните?

246

Анонимен

преди 1 година

Другари, тази "новина" още вчера същите тези войници я опровергаха на живо. Това е новина от преди 2 дни и то фактологически неточна.

245

Германия

преди 1 година

До края на месеца пуска нов терминал за втечнен газ! До края на февруари още два! До края на годината затваря един АЕЦ, щото няма ток.....

244

БОБИ

преди 1 година

ЩО РУСИЯ Е НА ДЕСЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО БВП....????

243

ПЕТРОЛЕН ШУТ ЗА ПУТИ

преди 1 година

СКОРО....

242

До 345 Боби

преди 1 година

Самоче, Алжир ги повиши! И с бързи темпове се прави трасе от Испания за алжирски газ за Франция! И КЕВР намали за ноември цената с 47%!И за декември ще има намаляване!

241

До 334

преди 1 година

Газта навсякъде вече е скъпа...руската също..важно е че бихме газов шут на Путин...ЕС си напълни хранилища и има договорени обеми за зимата...така че БСП другари......стига сте ни плашили.....Путин е бита карта...не само на фронта...

240

До 340 Боби

преди 1 година

Едно са причините за покачване на борсови цени, друго Алжир да ги,, повишава", както написа ти!

239

ДО БОБИ

преди 1 година

МОЖЕ ЛИ РУСИЯ...НАЙ ГОЛЯМАТА СТРАНА ПО ТЕРИТОРИЯ И ПО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ НА СВЕТА ДА Е НА 10 то МЯСТО ПО БВП В СВЕТА....след САЩ, КИТАЙ, ЯПОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ИТАЛИЯ,ИНДИЯ, ЮЖНА КОРЕЯ..по данни на ООН за 2021г.

238

До 338 Боби

преди 1 година

От какви услуги, в такъв случай са лишени руснаците? Да пример? В Италия май правят Ламбурджини и Бугати, да не изброявам масовите коли? Май има хладилници, перални и други? Кажи нещо руско?..... А забравих италианските модни фирми, или те са към услугите?